Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie camo w type 62

Szokron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie jakie camo ma type 62 bo nie wiem czy mi się opłaca robić tą misje wrześniową a na tank compare niestety mi nie pokazuje polecacie tego lighta ?

Osobiście mam type 64 wiec nie jest mi potrzebny light chinski za to kw 220 się przyda do przekładania załogi

Opublikowano

Można także to zrobić w Tank Inspectorze. Fajny program, działa też offline i ma mnóstwo innych funkcji.

Opublikowano

Można także to zrobić w Tank Inspectorze. Fajny program, działa też offline i ma mnóstwo innych funkcji.

Ale więcej roboty przy sprawdzaniu camo, trzeba nakażdym załogancie, wszystko ręcznie itp. Jak trzeba sprawdzić tylko camo to lpesza ta strona.

Opublikowano

@Juri. Nie, jak się kliknie na ikonę załogi to po lewej ma się przyciski, dzięki którym można wsadzić camo na każdego załoganta.

Opublikowano

Ale więcej roboty przy sprawdzaniu camo, trzeba nakażdym załogancie, wszystko ręcznie itp. Jak trzeba sprawdzić tylko camo to lpesza ta strona.

W dodatku TI jest po Polsku, a ta strona po Angielsku, a nie każdy zna Angielski. :P

Opublikowano

W dodatku TI jest po Polsku, a ta strona po Angielsku, a nie każdy zna Angielski. :P

Skoro ja umiem obsługiwać tą stronę, to znaczy że nie stanowi ona problemu w obsłudze dla osoby nie znającej języka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...