Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reworki

Kodzi12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo all xD

Tak dzisiaj patrzałem na how2win na reowrki, kiedy zostanie wprowadzony rework fiory i ww?

2 Postacie które mam i które lubie, rito praktycznie zniszczy (znaczy ww szczerze pewnie dostanie nerfa bo jak czytałem to będzie dobry teraz :D).

hmmm????

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

podejrzewam, że sam riot nie wie kiedy będą te reworki

naobiecywali od c***a rzeczy, miał byc w tym roku pantheon ale nagle znalazł swoje miejsce i zaczeli nim grać to chyba odpuścili, zapowiedzieli zileana ktorym tez ostatni ludzie grają,  urgot juz zapowiedziany kawał czasu temu, do tego sion który ma problemy od końca s2 i dopiero ostatnio powiedzieli cokolwiek na jego temat

wiec nie ma co pytać o reworki ww i fiory tylko czekać na ruch riotu

Opublikowano

Nas pytasz kiedy Riot wprowadzi reworki? Bardzo inteligentnie.

Ponad rok temu (jak nie dłużej) zapowiadali rework wizualny do Ryze, do dziś go nie wprowadzili.

Opublikowano

Nas pytasz kiedy Riot wprowadzi reworki? Bardzo inteligentnie.

Ponad rok temu (jak nie dłużej) zapowiadali rework wizualny do Ryze, do dziś go nie wprowadzili.

Zapytałem się, bo możliwe ze ludzie jednak mają jakieś dojścia (kumpla w rito, strony itp. itd.)

Opublikowano

Rework fiory został odłożony, niestety i nie wiadomo kiedy do niego wrócą.

Czemu niestety? ;o To chyba dobrze? No nie? Skoro mieli ją znieść topa...

Opublikowano

Jak narazie to naobiecywali i nic nie zrobili...Rework Sion'a ogloszony od uja czasu i co? I nic! Takie Rito.

Jak dla mnie niech tylko WW niech nie ruszaja ,moze i stary ,ale jary :D

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Ja słyszałem, że pierwszym do reworka ma być VIKTOR a potem Soraka. Ale zobaczymy. Viktor będzie w chuuj viable jak mu dadzą różdżke jako trinket i ponoć dodatkowe true dmg na laserku lub samo true dmg ale wiadomo mniejszy dmg niż jest teraz magiczny.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...