Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwieranie skrzynek

Zeraf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

czy opłaca się otwierać skrzynki w tej grze? Oglądałem wiele filmów na youtube gdzie ludzie otwierają po 500 skrzynek i dostają same c*****e skiny, trochę mnie to zniechęca.

Co sądzicie o tym żeby kupować skiny z fioletową jakością z serii z AWP Asiimov i podpisywać kontrakt na broń? Czy nie jest to bardziej opłacalne? Bo wychodzi mi na to że za niecałe 20 EUR mamy ogromną szansę na Asiimova w kontrakcie.

Opublikowano

Jak wypadnie ci AUG 5x pod rząd to będziesz do tyłu jak przy otwieraniu 50+ skrzynek.

W przypadku skrzynek masz chociaż szanse na kosę za np, 5k zł, ja bym otwierał skrzynki.

PS Mogę cię pocieszyć tym, że mi przy otwieraniu 5 skrzynek wypadła kosa.

Opublikowano

Ja otworzyłem z 8skrzynek to mi wpadł skin za 1.66euro reszta gówna za 10centów :(

Mam precha wiec już nie otwieram trzeba mieć szczęscie jak pan po wyżej ;p

MarkoKKS.png

Opublikowano

Jak wypadnie ci AUG 5x pod rząd to będziesz do tyłu jak przy otwieraniu 50+ skrzynek.

W przypadku skrzynek masz chociaż szanse na kosę za np, 5k zł, ja bym otwierał skrzynki.

PS Mogę cię pocieszyć tym, że mi przy otwieraniu 5 skrzynek wypadła kosa.

żadna kosa 5tyś zł nie kosztuje

Mi przy 1 skrzynce deagle hipnoza FN stattrak, wtedy wart 18€

Opublikowano

Jasne że kosztuje, jest nawet taka która kosztuje 20k zł.

Karambit Fade ST -5k

M9 crimson web FN- 20k

Opublikowano

Moim zdaniem, nie jest warto, wydałem ponad 200 zł na skrzynki i do tej pory zwróciło mi się nie całe 50 zł ..

Opublikowano

Tutaj jesteś w błędzie bo karambit case hardened 90% ocean blue potrafi kosztować 2,5k-5k kluczy przeliczając to na zł wyjdzie ci 11 tysięcy zł :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...