Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol vip vs League sharp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie posiadam na bolu vipa , i nie wiem który program jest lepszy czy bol czy league sharp tzn np chodzi o ryze czy na league sharp czy na boli skrypt Ryze to the mage , albo o cassiopeie do corutu jakoś tak na bolu lub na league sharp cassinator które są lepsze powiedzcie .

Opublikowano

L# lepszy ;)

Poproszę o powody.

Ja mogę podać kilka, dlaczego BoL VIP lepszy:

> więcej callbacków

> bogatsze API

> Lua imo łatwiejsze do nauki niż C#

> dziesiątki libów do pobrania i wykorzystania

> kilkadziesiąt razy więcej skryptów

> wbudowany editor z syntax highlightem

> niewymagana kompilacja skryptów

> zabezpieczenie przed wykonywaniem złośliwego kodu ze skryptów

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

ja gram ostatnio tylko na L ze względu na to że chcę zobaczyć jak daleko się chłopaki posuną :)

ps. jak ktoś mi wyskoczy ze L lepsze bo jest pisane w C# to powiem wam że Bol jest kodowany w C++ ;P

lub C nie widziałem kodu źródłowego w sumie. ale myślę że C++ ze względu na to że jest nowszy i większa rzesza programistów używa C++

Opublikowano

Zdecydowanie lepsze melee orbwalking w bolu, sharp kręci postacią i do tego champion dużo razy zamiast autoatakować idzie w stronę kursora. Z Sida auto carry nigdy nie miałem tego problemu, postać nie idzie w stronę kursora tylko idealnie bije enemy, w idealnym odstępie czasowym się porusza by dogonić przeciwnika i autoatakuje. Sharp nie dorasta jak na razie do pięt bolowi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...