Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Potrzebna pomoc dla "zielonego :).

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na wstępie wypraszam osoby z tego tematu które mają zamiar pisać:

- Eeee idiota nie rozumie kilku słów po Angielsku

- Eee było już milion takich tematów poszukaj sobie (w końcu każdemu chce się szukać w 300 tematach)

- Eee jak można tego nie rozumieć

A teraz zapraszam osoby które chcą zgarnąć  limit lajków i chcą pomóc :).

Jako że od X czasów żadne programy typu LagueSharp BoL itd. mi nie działały postanowiłem troszkę pokombinować i Ls już mi działa.

Problem polega jednak na tym że kompletnie nie ogarniam tego programu. Tak naprawdę jedyna rzecz jaka mi wychodzi to combo na spacji katariną i ryzem :D .

Próbowałem coś innymi postaciami ale za Chiny mi to nie wychodziło, owszem przyznam jestem głupi i nie rozumiem praktycznie niczego i właśnie z tego powodu zakładam ten temat i tutaj proszę was o pomoc z:

- Jak ustawić żeby postać unikała danych spelli typu Q lux/morgany/niddale? 

- Jak ustawić żeby skille typu Q lux/morgana/niddale np w 90% zawsze trafiały?

- Jak ustawić combo na postaciach typu Vayne?

- Jak ustawić np. żeby postać sama lasthitowała/obijała przeciwnika

- Na jakiej zasadzie w obrwalkgin działają: Last hit, Mixed LaneClear i combo? Owszem rozumiem tłumaczenia tych nazw lecz obojętnie czego nie ustawię pod jakim klawiszem postać biega za kursorem myszki nie da sie cs'sować itd. 

- W Assembiles nie mam morgany/thresha ich nie ma czy są pod innymi nazwami?

- Jak np zrobić combo blitzem czyli trafić z Q, od razu podrzucić i ultować?

Prosiłbym o konkretne instrukcje do powyższych zapytań, doskonale rozumiem że dla większości z was do może być "łatwizna" ale ja jestem kompletnie zielony czy też głupi :).

Najlepiej jeśli by wyglądała to np tak. No ok chcesz robić combo blizem to odpalasz ten i ten skrypt. W grze ustawiasz w tym to to i to potem klikasz to wybierasz ten klawisz, następnie wchodzisz  w to itd itp. Jeśli dałoby radę prosiłbym o takie coś :). Dla najbardziej pomocnych odpowiedzi daję dniowe limity lajk, bo cóż więcej mogę zaoferować :P.

Pozdrawiam.

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Witam.

Na wstępie wypraszam osoby z tego tematu które mają zamiar pisać:

- Eeee idiota nie rozumie kilku słów po Angielsku

- Eee było już milion takich tematów poszukaj sobie (w końcu każdemu chce się szukać w 300 tematach)

- Eee jak można tego nie rozumieć

A teraz zapraszam osoby które chcą zgarnąć  limit lajków i chcą pomóc :).

Jako że od X czasów żadne programy typu LagueSharp BoL itd. mi nie działały postanowiłem troszkę pokombinować i Ls już mi działa.

Problem polega jednak na tym że kompletnie nie ogarniam tego programu. Tak naprawdę jedyna rzecz jaka mi wychodzi to combo na spacji katariną i ryzem :D .

Próbowałem coś innymi postaciami ale za Chiny mi to nie wychodziło, owszem przyznam jestem głupi i nie rozumiem praktycznie niczego i właśnie z tego powodu zakładam ten temat i tutaj proszę was o pomoc z:

- Jak ustawić żeby postać unikała danych spelli typu Q lux/morgany/niddale? - NIE USTAWISZ

- Jak ustawić żeby skille typu Q lux/morgana/niddale np w 90% zawsze trafiały? - NIE USTAWISZ

- Jak ustawić combo na postaciach typu Vayne? - NIE USTAWISZ

- Jak ustawić np. żeby postać sama lasthitowała/obijała przeciwnika - NIE USTAWISZ

- Na jakiej zasadzie w obrwalkgin działają: Last hit, Mixed LaneClear i combo? Owszem rozumiem tłumaczenia tych nazw lecz obojętnie czego nie ustawię pod jakim klawiszem postać biega za kursorem myszki nie da sie cs'sować itd. 

- W Assembiles nie mam morgany/thresha ich nie ma czy są pod innymi nazwami? - SUPPORT.EXE

- Jak np zrobić combo blitzem czyli trafić z Q, od razu podrzucić i ultować? PO PROSTU WCISNIJ SPACJE CZŁOWIEKU

Prosiłbym o konkretne instrukcje do powyższych zapytań, doskonale rozumiem że dla większości z was do może być "łatwizna" ale ja jestem kompletnie zielony czy też głupi :).

Najlepiej jeśli by wyglądała to np tak. No ok chcesz robić combo blizem to odpalasz ten i ten skrypt. W grze ustawiasz w tym to to i to potem klikasz to wybierasz ten klawisz, następnie wchodzisz  w to itd itp. Jeśli dałoby radę prosiłbym o takie coś :). Dla najbardziej pomocnych odpowiedzi daję dniowe limity lajk, bo cóż więcej mogę zaoferować :P.

Pozdrawiam.

No wiec dobra, dlaczego nie ustawisz? Bo po prostu odpalasz dany skrypt i jedziesz nie trzeba nic ustawiać... zwlaszcza jak sie na tym nie znasz to normalne ustawienia sa jak najbardziej ok.

Tłumaczenie

Last Hit - Last hity

Lane clear - Lane clear

Combo - Combo

Mixed - Last hit polaczony z combo (harras)

fjlw0o.jpg

Opublikowano

No wiec dobra, dlaczego nie ustawisz? Bo po prostu odpalasz dany skrypt i jedziesz nie trzeba nic ustawiać... zwlaszcza jak sie na tym nie znasz to normalne ustawienia sa jak najbardziej ok.

Tłumaczenie

Last Hit - Last hity

Lane clear - Lane clear

Combo - Combo

Tutaj jest tego tego za dużo. Jestem polskim supportem l# chce pomóc.

Masz opcje wybicia na ts$?? Pomógł bym i odpowiedział na wszystkie pytania.

Jak nie to napisz na pw i tam proś o wszystko po kolei. :)

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Tłumaczenie

Last Hit - Last hity

Lane clear - Lane clear

Combo - Combo

Tak mi pomogłeś że  ho ho, napisałem że rozumiem tłumaczenie - a ty mi tłumaczysz. 

Tutaj jest tego tego za dużo. Jestem polskim supportem l# chce pomóc.

Masz opcje wybicia na ts$?? Pomógł bym i odpowiedział na wszystkie pytania.

Jak nie to napisz na pw i tam proś o wszystko po kolei. :)

Odezwałem się do Ciebie na pw :)

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

- unikanie - włącz skrypt o nazwie evade

- trafianie skillshotow - wszystko zależy od tego czy skrypt "ogarnie" gdzie idzie przeciwnik i tam użyje skilla za to odpowiedzialne jest Prodiction (tego sie nie pobiera, jest już wgrane)

- nie da sie, skrypt po naciśnięciu spacji sam robi combo

- w menu ustaw mixed mode i harras na ten sam klawisz np. C działa to tak, że skrpyt lasthituje i obija przeciwnika jeżeli ten wejdzie w range AA

- co oznacza

* lasthit - dobijanie miniona

* mixed - lasthitowanie i obijanie przeciwnika

* lane clear - pushowanie linii

* combo - wykonywanie kombinacji skilli np. QWER (przeważnie z koreańska szybkością)

- skrytp Support.exe

- przeważnie samo wykonuje kombinację Q+E gdy trzymasz spacje, nic nie musisz zmieniać

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

- unikanie - włącz skrypt o nazwie evade

- trafianie skillshotow - wszystko zależy od tego czy skrypt "ogarnie" gdzie idzie przeciwnik i tam użyje skilla za to odpowiedzialne jest Prodiction (tego sie nie pobiera, jest już wgrane)

- nie da sie, skrypt po naciśnięciu spacji sam robi combo

- w menu ustaw mixed mode i harras na ten sam klawisz np. C działa to tak, że skrpyt lasthituje i obija przeciwnika jeżeli ten wejdzie w range AA

- co oznacza

* lasthit - dobijanie miniona

* mixed - lasthitowanie i obijanie przeciwnika

* lane clear - pushowanie linii

* combo - wykonywanie kombinacji skilli np. QWER (przeważnie z koreańska szybkością)

- skrytp Support.exe

- przeważnie samo wykonuje kombinację Q+E gdy trzymasz spacje, nic nie musisz zmieniać

Co do ostatniego, samo suppport.exe czy support + blitz? 

Do do "C" w ustawieniach gry pod C jest podgląd statystyk postaci, jak rozumiem trza to zmienić żeby śmigało tak? 

Dzięki za pomoc łap + :)

Bish_holo.gif

Opublikowano

Samo support, dokładnie tak. :)

Chyba, że chcesz mieć pod innym klawiszem to w menu z C zmieniasz np. na L.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Samo support, dokładnie tak. :)

Chyba, że chcesz mieć pod innym klawiszem to w menu z C zmieniasz np. na L.

Samo support nie działa :<. Za pewne coś psuję a potem mi nic nie działa :D

Bish_holo.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...