Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]MAHOUKA KOUKOU NO RETTOUSEI

lukasz:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawia mnie dlaczego nikt jeszcze nie napisał nic o tym anime. Gdyż jest bardzo ciekawe :) 

MAHOUKA KOUKOU NO RETTOUSEI

61039.jpg

OPIS

Magia to nie wymysł bajek i legend – to swoisty rodzaj technologii kształtującej rzeczywistość i nikt tak naprawdę nie wie kiedy się pojawiła i skąd się wzięła. Moce nadprzyrodzone stały się technologią usystematyzowaną przez magię, która uważana jest za zwyczajną, techniczną umiejętność. “Użytkownik Mocy Nadprzyrodzonych” zwany teraz jest “Magicznym Technikiem” (w skrócie, Magikiem). Ludzie ci są szkoleni w specjalnych liceach i uniwersytetach magicznych. Historia ta opowiada o: Tatsuyi, “wadliwym” starszym bracie bez przesadnych życiowych aspiracji. Miyuki, perfekcyjnej młodszej siostry będącej prawdziwym człowiekiem sukcesu. Po tym jak oboje rozpoczynają Magiczne Liceum, rozpoczyna się ich codzienne życie pełne niespodziewanych problemów.

Źródło animezone.pl

Osobiście uważam że to anime jest wyjątkowe i przyjemnie się ogląda. A wy co o nim sądzicie?? Piszcie w komentarzach :)

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Nie da się ukryć że wadą jest siostrzyczka ,która mogłaby się tylko rumienić a nie walić takimi tekstami i kleić do niego . Niepotrzebne to jest ^^

Mimo to anime mi się podoba bo lubię silnego głównego bohatera ( w każdym anime jest to inna siła , fizyczna , psychiczna itd ) .

Anime oceniam 7/10 . Jestem na bieżąco z anime .

rmoiyq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...