Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Genja odchodzi z GMB?

Culés.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnimi czasy grał słabo, więc myślę, że nikt nie będzie płakać, no chyba że fani Gambitow, którzy pamiętają go za czasów jak grał dobrze, i sam robił różne buildy na ADC, np. jak złożył dawno Trinity na Koga to się z niego śmiano a teraz? kappa

O7Kc8dF.png

Opublikowano

wyparli go inni zawodnicy, którzy luźniej posługują się językiem angielskim, a on dalej musi gadać po rusku 

ostatnio gambit wstawił na swój kanał filmik z ich rozmów podczas gier i wyraźnie widać, że tylko genja gada po rusku no i inni jeżeli chcą coś do niego mówić a tak to rozmawiają po angielsku a to musi bardzo przeszkadzac jesli chodzi o danie z siebie 100% podczas gry

takie jest życie, w sumie byłem ich fanem od kiedy pojawili się na poważnie w s2 i zaczeli niszczyć każdego na swej drodze i jak odszedł alex wiedzialem ze ten team nie ma już przyszłości

Opublikowano

wyparli go inni zawodnicy, którzy luźniej posługują się językiem angielskim, a on dalej musi gadać po rusku 

ostatnio gambit wstawił na swój kanał filmik z ich rozmów podczas gier i wyraźnie widać, że tylko genja gada po rusku no i inni jeżeli chcą coś do niego mówić a tak to rozmawiają po angielsku a to musi bardzo przeszkadzac jesli chodzi o danie z siebie 100% podczas gry

takie jest życie, w sumie byłem ich fanem od kiedy pojawili się na poważnie w s2 i zaczeli niszczyć każdego na swej drodze i jak odszedł alex wiedzialem ze ten team nie ma już przyszłości

Pamiętam stare M5 jak Diamond zaczął robić counter jungle i nikt nie ogarniał o co chodzi.  ^_^

4961814087238241191981.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...