Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial

SkyWaY..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki system? Próbowałeś zgodności z starszymi systemami oraz uruchamiania jako administrator? Dobrze byłoby, abyś podesłał też zawartość pliku syserr.txt.

Opublikowano

Próbowałem i dalej nic .w tym pliku nie ma nic :D

Skoro Ci zżera pliki to stawiam na antywirura, który je autmatycznie usuwa. Ja tak miałam  z kilkoma clientami mt2.

Jaki masz antywir? Zobacz, czy ne blokuje ci własnie tego clienta. Jeżeli widzisz, że nic nie blokuje, to na wszelkiwypadek jeszcze go wyłącz i ponownie uruchom grę.

Opublikowano

Rozpakuj samą binke jeszcze raz dodaj ją w archiwum i jak się ponownie 'zbuguje' wypakuj jeszcze raz. :)

litości...

Pokaz sysser z klienta, taki plik txt, ale i tak stawiam, że klient Ci się cały nie wypakował.

Firewall? Antywirus na 99%, a jak nie to wypakuj po prostu na inny dysk, lub zgodność, bo jeżeli ona Ci nie pomoże to już nic, skoro sysser czysty...

Opublikowano

litości...

Pokaz sysser z klienta, taki plik txt, ale i tak stawiam, że klient Ci się cały nie wypakował.

Firewall? Antywirus na 99%, a jak nie to wypakuj po prostu na inny dysk, lub zgodność, bo jeżeli ona Ci nie pomoże to już nic, skoro sysser czysty...

Ale ty głupoty mu piszesz.

@ SkyWaY..

zrób tak ja Ci mówie zadziała na 100% gdyż też miałem taki problem.

hehpng_esrnree.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...