Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jeśli Widzisz Ten Temat Wejdź!

Freestajlo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę że większośc ludzi mnie nie zrozumie , a NASI KOCHANI MODERATORZY (mam tu w szczególności na myśli Mounthains) Usuną ten topic jako że to jest S[PAM , piszę do was z wielkim ŻALEM , którego nie ukrywam , nie będe wymieniał nicków Userów których prosiłem o pomoc , już 5 dni zmagam się z robieniem Priva na Hamachi , prosiłem kilkanaście osób o pomoc lub zrobienie spol. Jedynie S&M krzywo i z bólem oraz ignoracją zrobił mi spol. które niedość że nei działało to jeszcze totalnie mnie zignorował chociaż założył temat ''Pomagam w robieniu privów'' nie mówię o Mounthainsie który gdy napisałem do niego wiadomośc , PW nie odpisał chociaż był na MPCFORUM oraz gdy pisałem do niego na GG to najpierw był niedostępny później (ignorujący) męcze sięcałymi dniami a wciąż słysze te same słowa''Jest tyle tutków'' ,''Nie chce mi się'' , ''Idź do kogoś innego'' , Myślałem że jest to fajna stronka w której inni ludzie pomagają innym i można zrobić priva . A tu rozczarowanie ... Jeśli czytasz ten topic to nie myśl sobie że ''MI SIĘ WYDAJE'' Moderatorem forum powinien być człowiek który ma nie ''tępić userów'' i ignorować ich ale im pomagać . Mounthains jeśli to czytasz lub kończysz zapewne usuniesz ten temat , mnie jest wszystko jedno czy dostane 100 - czy po protu dalej będziecie mnie ingorować tak jak Mounthains , Zakładam topicy w których odpowiedziały 2 osoby i to jeszce 1 zdaniem . Mogę się założyć że temat ten zostanie usunięty jak tylko jakiś moderator to czytnie ... ALE JEŚLI CZYTA TO KTOŚ KTO JEST NOWY I TEŻ NIM TAK POMIATAJĄ NIECH PO PROSTU NACIŚNIE USUŃ KONTO I ZNAJDZIE INNĄ STRONKE ... Jeśli admini lub userzy zakładają topiki w stylu ''POMOGE'' a później rzucają teksty ''Co się mnie czepiasz'' to czegoś tu nie rozumię , możecie mi dać bana i tak już tu nie wejde , bo JEŚLI KTOŚ MYŚLI ŻE JAK JEST MODERATOREM i tu oferuje swą pomoc a tam ma to głęboko nie powiem gdzie to WALĘ taką strone

Pozdrawiam Freestajlo

usunieta by mike

• Dodaj nową pozycję...