Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Orginalność

Lordeczek

Pytanie

Opublikowano

Windows 7

Kompilacja 7600

Ta kopia systemu Windows nie jest orginalna.

No i czarny ekran :D

Można na tym pracować i grać bez problemów czy będę miał jakieś ograniczone funkcje?

Czy może da się nawet temu jakoś zaradzić?

7138509900_1434192442.png

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@MatrixXHardcore piratom ? Co moze wydawac sie dziwne kupilem laptopa 3 lata temu nowego nieuzywanego pudelka z win 7 hom premium i rowniez wyskoczyl mi komunikat po mniesiacu " ta kopia systemu windows nie jest oryginalna"

Komunikat ten milalrm przez okolo tydzien potem zaniklo.

w takim razie wybacz ale pan w temacie takiegoś czegoś nie napisał.Więc skąd mam wiedzieć że kupił laptopa z "nieaktywowanym" systemem.

Gość kamil40013
Opublikowano

No i czarny ekran :D

Można na tym pracować i grać bez problemów czy będę miał jakieś ograniczone funkcje?

Czy może da się nawet temu jakoś zaradzić?

Będziesz nękany oknami informującymi, że masz nieoryginalny Windows. Być może nie będziesz mógł też korzystać z WU.

Da się zaradzić kupując oryginalny klucz lub użyć aktywatora który zaktywuje Windows i usunie ten komunikat (poszukaj na necie)

Opublikowano

@MatrixXHardcore piratom ? Co moze wydawac sie dziwne kupilem laptopa 3 lata temu nowego nieuzywanego pudelka z win 7 hom premium i rowniez wyskoczyl mi komunikat po mniesiacu " ta kopia systemu windows nie jest oryginalna"

Komunikat ten milalrm przez okolo tydzien potem zaniklo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...