Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Ezreal

aresorek

Kupić Ezreal ?  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kupić Ezreala ?

• Tak
      2
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam. Opiera się głównie na skillshotach. Może i jest mobilny, ale taka Tristana, czy Kog'Maw go zjada. Kiedyś jak był Blue Ezreal to była kosa i god tier. Teraz jest useless.  ;)

4961814087238241191981.png

Opublikowano

Ja go polecam. Dobry AD Carry. Ciągnie dużo many, więc dobry Supportem dla niego jest Soraka. Polecam kupić na początku gry Łzę Bogini i składać ten przedmiot co daje AD, ponieważ, gdy zregeneruje nam się odpowiednia ilość many dostajemy Muramane, która po aktywowaniu zwiększa Atak Podstawowy i siłę Zaklęć.

ddvv4VY.png

Opublikowano

Ez trinity + butki na cd reszta pod ad pol hp z ulta + mega dmg ze skilli łatwo ucieka to taki op adc pod skille :D

Pomogłem? Daj  Lajka   :D

Opublikowano

Ez trinity + butki na cd reszta pod ad pol hp z ulta + mega dmg ze skilli łatwo ucieka to taki op adc pod skille :D

To warto go kupować czy nie? bo tak naprawde na niego zbierałem

Opublikowano

ezreal teraz dosyć słabo sobie radzi, w dodatku nie jest jednym z łatwiejszych ADC 

celowałbym prędzej w ADC, którzy zawsze trzymają formę czyli caitnyl, lucian, jinx 

ezreal jest bardzo mobilny, jego wszystkie umiejetnosci to skill shoty przez co trzeba uczyc się nim grać więcej niż każdym innym adc, poza tym jest średni w obecnej mecie

Opublikowano

ezreal teraz dosyć słabo sobie radzi, w dodatku nie jest jednym z łatwiejszych ADC 

celowałbym prędzej w ADC, którzy zawsze trzymają formę czyli caitnyl, lucian, jinx 

ezreal jest bardzo mobilny, jego wszystkie umiejetnosci to skill shoty przez co trzeba uczyc się nim grać więcej niż każdym innym adc, poza tym jest średni w obecnej mecie

Uczyć już się nim nie muszę. Grałem ni bardzo dużo kiedy był w rotacji i dosyć dobrze sobie nim radziłem(moim zdaniem)

Opublikowano

grałeś nim na rotacji czyli normale, myślałem że chodzi ci o rankedy

normale to normale, poziom na nich zwykle nie jest zbyt wysoki przez co moze sie wydawac jakim to sie dobym nie jest a prawda zwykle jest inna

w kazdym razie jezeli chcesz nim grać normale to tak, ezreal jest bardzo fajną, przyjemną postacią i jezeli chcesz to możesz go kupić 

nawet proponowałbym żebyś to jego kupił, bo naprawde jest fajną postacią, w dodatku możesz nim iść jeśli chcesz na mida 

Opublikowano

To warto go kupować czy nie? bo tak naprawde na niego zbierałem

Tak warto go kupowac zagrasz z 5 normali ogarniesz do perf i kosisz bota tylko mid albo top albo jungla ogarnieta wygrana gra :)

Pomogłem? Daj  Lajka   :D

Opublikowano

Lubiłam grać Soną, a mój adc to Ez, dmg ma, escape. Ale to było rok temu :p Teraz raczej Cait, Tristana, Jinx, Lucian. Skoro dobrze grało Ci się nim - Ezrealem, to kup. Rób tak, aby gra sprawiała Ci przyjemność :p

Opublikowano

Lubiłam grać Soną, a mój adc to Ez, dmg ma, escape. Ale to było rok temu :P Teraz raczej Cait, Tristana, Jinx, Lucian. Skoro dobrze grało Ci się nim - Ezrealem, to kup. Rób tak, aby gra sprawiała Ci przyjemność :P

No i takie odpowiedzi lubię ;) Dzięki wszystkim do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...