Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim carry'owac rankedy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez rzekomego BOL'a, też mógłbyś śmiało carrować... Wystarczy wybrać sobie najlepszą dla siebie linię oraz postać i grać nią przez kilkadziesiąt meczy pod rząd. :)

No, ale jeżeli musisz używać BOL'a to: Cassiopeia, Tristana oraz Vayne. :)

Opublikowano

Tristana ? Mi ta postac wydaje sie slaba. Co takiego robi na bolu ?

słaba??? wiesz, że to potwór w late i ''zjada'' wszystko?? 

może Ty jesteś taki świetny adc, że dla Ciebie to wszystko, co ma skrypt, to nic takiego. Mimo wszystko każdy chwali najbardziej Tristanę jako adc

Sam orbwalking wiele robi.

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Siemka tu znowu ja , powiem tyle ,że bez bola też mam jakieś "play'sy" ale przyznam się [nie śmiejcie się] ,że jestem w silverze II. Jedynym moim celem pobrania tego bota było to żeby przynajmniej dojść do gold'a ponieważ tam już ludzie mają rozum i wiedzą co gdzie i kiedy. Miło mi się gra supportem , min. blitzcrankiem , umiem nim grać ; jakoś zawsze adc mnie chwalą za nice graby. Więc proszę was o jedną radę ; kim wycarry'ować te śmieszne gry ? Może być to postać na każdej lini oprócz jungli [tam jestem totalna klapa]. Najlepiej ,żeby postać po prostu była łatwa ponieważ mam zamiar kupić syndre i grać nią bez bola , gdyż zauważyłem u niej cholernie wysoki damage ze skilli , ponieważ wszystkie jej skille bazują na ofensywie. Zastanawiałem się też nad brandem , ponieważ robi wielką rolę w teamfight'ach no ale z League Of Legends mam styczność tylko 2 lata a i tak nie znam wszystki wad i zalet championów ; ostatecznie zwracam się z prośbą o rade do wyboru postaci , tak jak mówiłem ; żebym mógł się nią wydostać z silvera , a także normalnie sobie grać bez bota ponieważ ja rozumiem ,że bol ułatwia mecz , itp. ale ja gram po to w LoL'a by mieć coś przyjemności z gry a nie dusić spację i wygrać mecz...

P.S Sorka za ortografie i te zdania ale one były naprawdę "na szybko".

Opublikowano

Siemka tu znowu ja , powiem tyle ,że bez bola też mam jakieś "play'sy" ale przyznam się [nie śmiejcie się] ,że jestem w silverze II. Jedynym moim celem pobrania tego bota było to żeby przynajmniej dojść do gold'a ponieważ tam już ludzie mają rozum i wiedzą co gdzie i kiedy. Miło mi się gra supportem , min. blitzcrankiem , umiem nim grać ; jakoś zawsze adc mnie chwalą za nice graby. Więc proszę was o jedną radę ; kim wycarry'ować te śmieszne gry ? Może być to postać na każdej lini oprócz jungli [tam jestem totalna klapa]. Najlepiej ,żeby postać po prostu była łatwa ponieważ mam zamiar kupić syndre i grać nią bez bola , gdyż zauważyłem u niej cholernie wysoki damage ze skilli , ponieważ wszystkie jej skille bazują na ofensywie. Zastanawiałem się też nad brandem , ponieważ robi wielką rolę w teamfight'ach no ale z League Of Legends mam styczność tylko 2 lata a i tak nie znam wszystki wad i zalet championów ; ostatecznie zwracam się z prośbą o rade do wyboru postaci , tak jak mówiłem ; żebym mógł się nią wydostać z silvera , a także normalnie sobie grać bez bota ponieważ ja rozumiem ,że bol ułatwia mecz , itp. ale ja gram po to w LoL'a by mieć coś przyjemności z gry a nie dusić spację i wygrać mecz...

Tak jak pisałem Syndra od hondy keruje gry. I uwierz w goldzie jest gorzej niż w tym silverku. 

Opublikowano

w goldzie jest poziom?! xD ludzie mają rozum ?! xD widać że nie byłeś w goldzie...

w goldzie jest to samo bo w brązie, w platynie nie inaczej... dopiero diament reprezentuje sobą jakiś poziom, ale to też różnie bywa ... 

ale uwierz, mi jeśli chcesz wyjść do golda bo myślisz że jest tam poziom, to się nie mile zaskoczysz 

@top cassiopeia 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...