Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawy analog działa jako przyciski

dominikr2921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Mam następujący problem ....

Otóż zakupił sobie pada, zainstalowałem sterowniki i ruszając prawym analogiem uaktywnia mi się trójkąt, koło, X i Y. Program X360ce tak samo mi to wykrywa. AC IV działa bez zarzutu, prawym analogiem normalnie przesuwam kamerę, ale w fifie nie mogę robić trików, co odbiera całą przyjemność z gry. Będę wdzięczny za każdą pomoc.

Pad do pc, ale z przyciskami jak od PS-a.

Opublikowano

Pobrałem xpaddera który naprawił problem na 5 minut. Po prostu przez te 5 minut w panelu urządzenia i drukarki pad działał prawidłowo, włączyłem jeszcze raz xpaddera i znów to samo ...

Opublikowano

Ds3 Tool nie wykrywa mi pada, w menedżerze sterowników wykryło mi jednak że jest podłączony do 2 portu USB. W cisnąłem load i 4 sterowniki zainstalowały się poprawnie, obok piątego jest napisane coś takiego : "ERROR: Call Class Installer fail.. Error code:0x - 1ffffdd8. Po restarcie tego programu nadal nie wykrywa mi pada.

@Edit

Odinstalowałem pada i zainstalowałem go jeszcze raz, problem naprawił się, prawy analog działał poprawnie, ale po odłączeniu i ponownym podłączeniu (bo tego wymagał xpadder abym go skonfigurował) problem znów się pojawił ....

@Edit

Problem rozwiązany, okazało się że jest przycisk na padzie, który odpowiada za jego włączanie, ale jeśli go nacisnę jeszcze raz to pad dopiero w tedy działa prawidłowo. Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...