Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zgłaszanie 'troli' bezpośrednio do supportu.

Sarren

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy można zgłosić gracza, który np trolluje, afkuje i inne cuda bezpośrednio do supportu? Jeżeli ktoś posiada na to dowody(typu nagranie). Czy oni zajmują się takimi rzeczami, czy też mają Cie gdzieś a taka pierdoła za przeproszeniem dalej będzie mogła psuć gry innym? Miał ktoś z Was doczynienia z takim zgłaszaniem graczy? 

(Wiem, że istnieje taka opcja jak report i jak to działa) Proszę o konkretne wypowiedzi. 

Opublikowano

Tylko, że jedna gra to jeden report. Czyli report 9x = 1 report :) oczywiście na grę.

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Gracz potrzebuje 9 reportów, by został ukarany ;)

bzdura

Nic to nie da, oni piszą niby tam że rozpatrują tę sprawę ale c***a robią.

Tam połowa ludzi w supporcie to zwykłe szaraki, które nic nie mogą zrobić prócz wysłania Ci formułki

Opublikowano

Po prostu go zreportuj :) Ale taka prawda, że mój jeden kolega zachowuje sie jak po**b podczas gier, 5 osób na mecz go reportuje a przez rok nie wyłapał bana więc... :D

916741414680034286162.png

Opublikowano

bzdura

Nic to nie da, oni piszą niby tam że rozpatrują tę sprawę ale c***a robią.

Tam połowa ludzi w supporcie to zwykłe szaraki, które nic nie mogą zrobić prócz wysłania Ci formułki

Ja kiedyś wysłałem 40 wiadomości, w których obrażałem ich rodzinę, ich osoby i wszystko ;----;

Nawet podałem swój nick, by mogli mnie zbanować i wkleiłem kilka ss'ów jak wyzywam swój team ^_^ + Chciałem usunąć konto, ale i tak anulowałem B)

O to odpowiedź xDDDD

ytziwzN.png

647041416238306889721.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...