Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kierowca zniknął

Nispibet97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem gdyż nie grałem troszke w nfsw bo miałem problemy z komputerem ale już wszystko okej i chce wrócic do gry,loguje się na swoje konto pisze mi ze mam iles tam boostow i ok wchodze na gre pokazuje mi ze mam stworzyc nowy profil ? jakim cudem? czemu go usuneli jak tam mialem kazde auto za boosty i jakis tam level ? wiele poswiecilem czasu zeby zrobic takie konto,nie bylo jakies wybitne no ale zle tez nie bylo.Prosze o pomoc jak mozna napisac do EA bo jak widze to mozna do nich dzwonic,a dzwonic nie chce bo by bylo raczej nie milo:)

Z gory dziekuje za pomoc i przepraszam za spam.

Opublikowano

Sprawdż czy logujesz się na Apex czy Chicane :) bo jak masz na Apex to na Chicane każe ci zrobić nowego kierowce i odwrotnie :P

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

No ok ale jak próbuje wybrać Apex to mi automatycznie daje na chicane wiecie co jest grane? czy poprostu coś się stało z serwerami ? :c

Przestawiasz na APEX i samo przełącza się na CHICANE? Spróbuj jeszcze raz.

Nie ma problemów z serwerami.

HB5fLf7.png

Opublikowano

No poważnie mówię Mam wybrany Chicane.us

Daje wybierz serwer Chcane.eu wraca mi na us

wybieram Apex.eu wraca mi na chicane.us :/

Macie jeszcze jakieś rady,może reinstal gry ?

Opublikowano

Posprawdzaj może coś masz tam w launcherze przestawione. 

Opublikowano

Na APEX-US próbowałeś?

Jeśli nie pomoże, to spróbuj przeinstalować grę.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Już chyba wiem co się  stało :/ Windows mi siadł bo tak samo mam na przegladarce też mi tak znika jak np na fb chce się zalogować i musze ręcznie wpisac ;c nie dało by się ustawić Apex.eu jako domyślny zamiast tego Chicane? dzieki za pomoc i przepraszam za kłopot.

Opublikowano

Już chyba wiem co się  stało :/ Windows mi siadł bo tak samo mam na przegladarce też mi tak znika jak np na fb chce się zalogować i musze ręcznie wpisac ;c nie dało by się ustawić Apex.eu jako domyślny zamiast tego Chicane? dzieki za pomoc i przepraszam za kłopot.

To nie wina windowsa ;) wystarczy w przeglądarce po wpisaniu hasła zanzaczyć "zapamietaj hasło" 

Opublikowano

Ale ja mam zapamietane ... gdy chce wybrać pojawiaja mi się maile i od razu znikaja wiec musze recznie wpisywac ...

Tak mam tylko na mozilli tak samo jak istaluje gre nie moge wybrać domyślnego folderu bo poprostu nie da sie przewinac w dol :/

wiec nie mow mi ze to nie wina windowsa ;)

Opublikowano

Ale ja mam zapamietane ... gdy chce wybrać pojawiaja mi się maile i od razu znikaja wiec musze recznie wpisywac ...

Tak mam tylko na mozilli tak samo jak istaluje gre nie moge wybrać domyślnego folderu bo poprostu nie da sie przewinac w dol :/

wiec nie mow mi ze to nie wina windowsa ;)

Aham.. możliwe. Opisałeś problem zbyt ubogo także nie mogłem za bardzo pomóc ;) 

Tutaj napewno Ci ktoś pomoże ;)

http://www.mpcforum.pl/forum/439-komputery/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...