Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osoba do teamowych rozgrywek

BLOCKBUSTER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yo, pewnie to zly pomysl pisac tutaj o tym ale szukam typa który ma czas codziennie(nie brac doslownie) po 20 pograć pare sparingów w systemie 3v3. Meczyk zazwyczaj trwa 14 minut, 7 minut to połowka jak sie pewnie zorientowaliscie. Do żadnej ligi przynajmniej na początku nie bedziemy wbijać chodzi tutaj raczej o prawilna szpile na poziomie, bez presji bez niczego, tak zeby poklepac po prostu.

Minimalne wymagania:

- najnowsze aktualizacje dotyczące bazy spierdolenia w mózgu

- chęci do klepania

- kiosk (wytłumacze po przejsciu testów medycznych)

- typy którzy lubują sie w pisaniu "DDDDD" po każdym ładnym podaniu są od razu wypierdoleni na zbity pysk

- dostepnosc i zaangazowanie w dzialalnosc klubu tych którzy pierdola wszystko i wszystkich ja sam osobiscie wale w anusa

- spotkalem raz typa ktory byl delikatny jak 7latka w podstawowce, jak mu powiedzialem ze jest ch.ujowy to wpadl w depresje, jesli jestes takim typem nie zblizaj sie do mnie.

Opublikowano

potrafie wyjebać piłke z bramki, liczy sie?

umiem obić rogo piłką i kopnąć w bramke

mam szanse?

Nie, nie masz szansy podobnie jak pizdus. Szukam ludzi nie tyle co z umiejętnościami ale tez charakterem a wy charakteru nie macie. Zreszta, umiejetnosci też nie.

Rekrutacja off, temat do zamkniecia dzieki ze tyle chetnych, to byl ciezki wybór.

Opublikowano

pestka zostal wypierdolony za olewanie spraw klubowych to zglaszam ze rekrutacja jest otwarta, poszukiwany grajek z mozliwoscia klepania ale generalnie dopiero zaczynamy takze jacys nowi starajacy sie czegos nauczyc swietnie sie u nas znajda, ogolne wymogi sa podane w pierwszym poscie piona

gg: 49108225

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...