Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Przyjemny w graniu

XCir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 4800 IP. Na każdą linię może być. Daję lajki.

Nie ten dział, proszę o przeniesienie.

Opublikowano

Mało przyjemny patrząc na jego skille, nie chodzi mi o to, żeby był dobry, ale o to, żeby się nim fajnie grało.

Opublikowano

Lee Sin

+7 skilli

+energia

+shield

+lifesteal

+slow

+świetna counterjungla

+świetne ganki

-słabnie w late

4961814087238241191981.png

Opublikowano

Po co zbierać na Fizza, jak kosztuje 4800? Lee sina mam. Chyba zdecyduje się na tego Fizza.

Edit:

Jeszcze powiedzcie. Fizz, czy Kassadin? A może Leona?

Opublikowano

Amumu - 1350 IP

Można iść praktycznie wszędzie, ale najlepiej sprawdza się na Jungli. Na Aramie z jego ultem, można czynić wszystko.

Akali - 3150 IP. 

Rewelacyjna postać na Środkową Aleję. Jak to mówi Riot: "Ta jednostka to cholerny ninja".

Blitzcrank - 3150 IP.

Postać na każdą aleję, nawet na Jungli. Może być Supportem, Tankiem, Magiem, a niektórzy próbują go zrobić AD, ale ja osobiście polecam ApTank i na jungle.

Soraka - 450 IP. Wydaję się tanim Supportem, ale można z nią robić cuda. Można iść AP na Mida, Support/AP na Bot'a, AD na Jungle (choć jest to trudne), ludzie ostatnie próbują iść w Tanki, więc jest spory szereg możliwości.

Katarina - 3150 IP.

Postać (według mnie) na każdą linie. Jest tak ekscytująca, że, aż myślę od czego, zacząć, ale ogólnie polecam serdecznie tą postać.

Lux - 3150 IP.

Najlepsza jest według mnie na Midzie. Polecam :3. Dzięki niej wyszedłem z brązu w III sezonie.

Nidalee - 3150 IP.

Jeśli chcesz grać głównie człowiekiem to polecam robić ją pod AP. Z dzidy ponad pół HP można zabrać w późniejszej grze. Jeśli bardziej lubisz grać AD polecam grać Lwem (czy tygrysem). Teraz jest łatwiej ponieważ Ulta dostajemy na samym początku.

Kennen - 4800 IP.

Po pierwsze jedna z najlepszych postaci na Arama. Bardzo dobra (według mnie) na każdej linii. System escape ma nawet dobry.

Vladimir - 4800 IP.

Trudna postać, ale może zrobić duże "kuku".

Vayne - 4800 IP.

Na Arama cud. Na Bot'a cud. Wszędzie cud. Bardzo dobry AD Carry. Przyjemnie się gra, oj przyjemnie.

ddvv4VY.png

Opublikowano

Vladimir trudna postać? Nie wydaje mi się, bronz powinien go ogarnąć. 

Sam musisz się zastanowić jakie postacie do tej pory Ci się spodobały i poszukać takiej z podobnymi skillami, mechaniką. Mi się najlepiej gra tym, czym mi nie wychodzi, a to, czym kosze, szybko mi się nudzi :D

Fizzem się przyjemnie gra, Tristana, Jinx

Nie wiem jak tam Kassa, po tym nerfie ult co 20s chyba, wcześniej co 6, ale i tak dobry i nadal banowany. Jednak ja bym wolała fiza ;) mega dmg, mobilne, tylko w early dosyć słabe i problemy z farmą mogą być

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Amumu - 1350 IP

Można iść praktycznie wszędzie, ale najlepiej sprawdza się na Jungli. Na Aramie z jego ultem, można czynić wszystko.

Akali - 3150 IP. 

Rewelacyjna postać na Środkową Aleję. Jak to mówi Riot: "Ta jednostka to cholerny ninja".

Blitzcrank - 3150 IP.

Postać na każdą aleję, nawet na Jungli. Może być Supportem, Tankiem, Magiem, a niektórzy próbują go zrobić AD, ale ja osobiście polecam ApTank i na jungle.

Soraka - 450 IP. Wydaję się tanim Supportem, ale można z nią robić cuda. Można iść AP na Mida, Support/AP na Bot'a, AD na Jungle (choć jest to trudne), ludzie ostatnie próbują iść w Tanki, więc jest spory szereg możliwości.

Katarina - 3150 IP.

Postać (według mnie) na każdą linie. Jest tak ekscytująca, że, aż myślę od czego, zacząć, ale ogólnie polecam serdecznie tą postać.

Lux - 3150 IP.

Najlepsza jest według mnie na Midzie. Polecam :3. Dzięki niej wyszedłem z brązu w III sezonie.

Nidalee - 3150 IP.

Jeśli chcesz grać głównie człowiekiem to polecam robić ją pod AP. Z dzidy ponad pół HP można zabrać w późniejszej grze. Jeśli bardziej lubisz grać AD polecam grać Lwem (czy tygrysem). Teraz jest łatwiej ponieważ Ulta dostajemy na samym początku.

Kennen - 4800 IP.

Po pierwsze jedna z najlepszych postaci na Arama. Bardzo dobra (według mnie) na każdej linii. System escape ma nawet dobry.

Vladimir - 4800 IP.

Trudna postać, ale może zrobić duże "kuku".

Vayne - 4800 IP.

Na Arama cud. Na Bot'a cud. Wszędzie cud. Bardzo dobry AD Carry. Przyjemnie się gra, oj przyjemnie.

i tak nie dostaniesz lajka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...