Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd łączenia z serwerami

W4rrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otóż ma jaki serwer nie chce wejść wyskakuje błąd połączenia że błąd połączenia z internetem ale no kur bez przesady cały czas mam ten internet (dopiero od dziś tak jest a csa już mam prawie 2 lata)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Tylko na jakiś określony serwer czy na wszystkie? Wyłącz antywira i zaporę i sprawdź

Opublikowano

Otwieram.Pomogło jedno razowo ...

Na mixie to samo raz działa raz nie tak samo z tymi serwerami

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Teraz wszyscy mają problemy z serwerami Volvo. A na serwery społeczności możesz wbijać?

Opublikowano

Nigdzie nie mogę wbić ale nie wiem od czego to jest bo nieraz mogę wbić a nieraz już nie ...

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Zresetuj router bo pewnie przypisują błąd na IP chociaż nie powinni nawet tego tykać.. Podobno Steam jak i samo Valve nie zbierają informacji o swoich klientach ale ile w tym prawdy..

graphic.png
Opublikowano

Mam ten sam problem. Niekiedy wyglada to tak, ze zrobie poczekalnie, ale jak pojawi sie "Wyszukiwanie gier i serwerow..." moge czekac w nieskonczonosc. Niekiedy pomaga usuniecie steamui.dll i cleanregistry.blob, ale to tylko czasami, po rozegranym meczu, problem znow sie pojawia. wtedy nie ma rady. Znalazl juz to moze na to jakis sposob?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...