Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Masteries] Masterki

kotek1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy. Do jakiej postaci potrzebujesz masterek? ;)

1.Wchodzisz w zaznaczono na czerwono zakładkę.

53fb6cbb82ce6.png

2. Wchodzisz w "Specjalizacje" i ustawiasz. ;)

53fb6c49ed45d.jpg

4961814087238241191981.png

Opublikowano

Tyle to ja sam wiem.. Ale jest tylko 20 stron więc mogę ustawić tylko masterki na 20 postaci? Lub korzystać z jednej i szybko sobie zmieniać przy banowaniu postaci..Czyli nie można robić masterek tam samo jak run? Tzn, runy AD to masterki też AD itp itd

Opublikowano

Nie. Postacie typu Tristana i Vayne to ad -bijący i pod takie postacie ustawiasz sobie masterki ad carry. Jeśli to jest taki lucian/kog gdyż używają trochę skillsów możemy stworzyć nowe masterki lekko je przerabiając. Z reguły ap na mida są 2 typy. 21/9 oraz 21/0/9. Na jungle z reguły biorę 21/9 ad bijący albo 14-16. 

W sumie korzystam z zaledwie 5 stron na masterek nie więcej.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Wiesz jak zrób? Ogarnij wszystkie masterki i o co w nich chodzi. Wymaga to sporej ilości czasu, wiem. Zawsze przed pickiem lub po ustawiaj sobie masterki pod daną postać. W efekcie będzie potrzebna Ci tylko jedna strona, bo zawsze możesz ją edytować. Podpatruj proplayerów i masterek jakich używają na tej stronie:

http://www.probuilds.net/

Zawsze w lobby ustawiasz sobie pod jakiego championa chcesz.

4961814087238241191981.png

Opublikowano

W sumie racja, wolę ustawić w lobby pod postać którą będę grał.. Po 1 zapamiętam niektóre masterki na pamięć i to będzie +

Morness możesz mi wysłać na PW screeny twoich masterek? Chcę tylko zobaczyć jak Ty masz je ustawione..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...