Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kennen

maciuta01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . 

Gram kennenem na midzie ale nie wiem czy go budować pod ad czy ap . Czasami robię hybryde , czasami ap , czasami ad ale jak powinno się grać ?

PS. Wiem spamuje tu tematami :>

Opublikowano

Ja proponuje składać zhoynie jako 1 item, na topie (ja tam chodzilem) da nam duzo pancerza i robi sie ladne combo ult + zhonyia.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Aktualnie opłaca się ją robić FULL AP.

ddvv4VY.png

Opublikowano

Kennena full ap dobre zgranie z teamem + dobre combo + odpowiednia chwila = easy win Kennenem sam wycarrowalem kilka swietnych gier polecam full ap jak juz powiedzialem :)

Pomogłem? Daj  Lajka   :D

Opublikowano

kennen tylko ap

jesli grasz przeciwko melee warto zaczac z dorans blade, zeby harrasowac i jakis sustain miec, jesli na dystansowca to albo armor/5 potow albo ksiazke do ap i poty, kennen to koszmar dla melee, szczegolnie na topie, 

skladaj mu zonaye, rylaia, rabadona i voidstaffa, flaszujesz w srodek teamfajtu, ult, E, zonaya potem W i robota zrobiona

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...