Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Ravia S2

iZumi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat tworzę z  tego powodu, że jestem ciekawy waszych opinii Serwer wystartował o 17 i był Online przez około 7 min 30 s 

Więc pytanie do was 

- Opłaca się tam grać jak tak to z jakiego powodu ? 

-  Czym się różni ravia s2 od s1 ? 

Moje zdanie na ten temat jest takie 

- Ravia będzie miała ciągłe ataki na serwer = lagi bez przerwy 

- Już widzę te hejty w tym temacie od wyznawców isamu :> 

dla moda 

Nie ma prezki tego serwera

Opublikowano

Moim zdaniem na początku będą lagi, ale bardziej z tego powodu, iż dużo graczy czekało na ten serwer. Nagle wbiło tyle osób  na serwer, zaczęło pobierać clienta + logować się na stronę to maszynę szlag trafił. Do kilku dni część z serwera na bank odejdzie, bo będzie dla nich za ciężki. Ja ogólnie polecam, mam nadzieję tylko, że nie będzie to jak pierwszy serwer ravi, że jak tylko poczują że nie ma większego zarobku na serwerze to będzie wyje*ane na graczy. 

Na serwerze gram pod nazwą postaci: Manson lub xx

Opublikowano

Moim zdaniem na początku będą lagi, ale bardziej z tego powodu, iż dużo graczy czekało na ten serwer. Nagle wbiło tyle osób  na serwer, zaczęło pobierać clienta + logować się na stronę to maszynę szlag trafił. Do kilku dni część z serwera na bank odejdzie, bo będzie dla nich za ciężki. Ja ogólnie polecam, mam nadzieję tylko, że nie będzie to jak pierwszy serwer ravi, że jak tylko poczują że nie ma większego zarobku na serwerze to będzie wyje*ane na graczy. 

Co ty człowieku piszesz?

Jak to nie przez to, że ludzie zaczęli się logować chodź mogły być lekkie lagi, bo jakos inne serwery stoją stabilnie a złoże sie że, szczurek i jego przydupasy mają mocną maszynę, tylko ravia = konkurencja na pewno FuBu wydaje teraz grubą kase na bootery.

btw.

26. Dyskusje tworzymy, gdy minie co najmniej 14 dni od startu serwera.

raport

Opublikowano

Co ty człowieku piszesz?

Jak to nie przez to, że ludzie zaczęli się logować chodź mogły być lekkie lagi, bo jakos inne serwery stoją stabilnie a złoże sie że, szczurek i jego przydupasy mają mocną maszynę, tylko ravia = konkurencja na pewno FuBu wydaje teraz grubą kase na bootery.

btw.

26. Dyskusje tworzymy, gdy minie co najmniej 14 dni od startu serwera.

raport

PS - Zapomniałeś dodać, że Balmora upadła i to już dawno, nie mają żadnego zysku praktycznie. Poza tym, prawie 90% internetu z "Polski" wie jaki jest Fubu i jego serwer, więc wątpię, że tam zawitają mimo booterów. Zastanów się co piszesz, bo mało jesteś w interncie.

2e30al1.jpg

Opublikowano

Co ty człowieku piszesz?

Boterry ? Od kiedy to tym syfem się serwery wywala ? Mają maszynę z hosteam ale jak im było szkoda kasy i nie kupili dodatkowego zabezpieczenia ani nie napisali do serwerowni, że mogą być ataki o tej i o tej godzinie to kończy się to tak. 

v66xi1.png

Opublikowano

Ravia s1 / s2 byłby ostatnim serwerem na którym bym miał grać

IsAmU gada na FuBu że ten sprzedaje brylki, a sam eq z navi sprzedaje.

Jak dla mnie serwer s2 im nie wypali.

Porządni gracze wiedzą dlaczego, gimby bedo grać bo to serwer ich boga

Opublikowano

Nie a piersciena TP co bardzo utrudnia gre. Na serwerze jest spowolnione wszystko, tzn regeneracja HP, resp mobów itp o 6 sec, tzn 1 sec w rzeczywistosci to 6-8 sec na ravi

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

Dziwne, wczesniej ktos otworzyl temat, to moderator napisal cos w stylu "Dyskusje o serwerze zaczyna sie dopiero jak serwer stoi z 2tyg" i zamknal, a tu nie ale okej.

Co do serwera, ravia od ravi s2 niczym sie nie rozni. Prawda jest taka, ze zrobili serwer HARD tylko dlatego by wziać zarobic wiecej kasy. Mysle ze beda grac tam osoby tylko ktorzy są widzami Isamu, oraz JP ARMIA (czyt. dzieci 14 letnie.)  . Tak naprawde serwer mozna polecic tylko ze wzgledu na to iż serwer bedzie stabilny, i bedzie dlugo stal oraz MA REKLAME, ale tak to NUUUUDA, nic nowego, kopia ravi s2, odgrzewany kotlet mozna powiedziec. Podobno takze WIEKSZOSC rzeczy jest w IS'ie, dlaczego niby ? Zaraz ktos napisze "ON MUSI JAKOS UTRZYMAC SERWER , JEBAC CIE SOL MACZ" , a tak naprawde... gdyby chcial , to spokojnie serwer by utrzymal za kase z YT  :).

Opublikowano

404. That’s an error.

The requested URL /cookies.html?backurl=http://s2.ravia.eu/?ckattempt=3 was not found on this server. That’s all we know.

to samo mam na s1 ravi i na forum... od paru miesięcy ? Co mam zrobić?

zmień przeglądarke bo pewnie strona ci blokuje ip 

Opublikowano

Zero nowości, miał być Easy tak jak Balmora.pl S2. Ale widocznie Isamu chce więcej zarobić na swojej armii JP, i postawił kolejnego Harda z brakiem klimatu.

Opublikowano

Wbiłem na 5 min wyszedłem. Kropla w krople to samo co na s1 po co stawiać kopie? Po to żeby zgarnąć szybko hajsy bo jak wiadomo start to w is pełną parą ;) Według mnie nie warto grać wiele aspektów utrudnia grę np. brak pierścienia tp co jest na każdym HARDZIE.  Ale i tak obstawiam ~ 1,5 k + bo reklama pompa teamu.

Opublikowano

Wbiłem na 5 min wyszedłem. Kropla w krople to samo co na s1 po co stawiać kopie? Po to żeby zgarnąć szybko hajsy bo jak wiadomo start to w is pełną parą ;) Według mnie nie warto grać wiele aspektów utrudnia grę np. brak pierścienia tp co jest na każdym HARDZIE.  Ale i tak obstawiam ~ 1,5 k + bo reklama pompa teamu.

a po co sa tworzone nowe serwy na pl?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...