Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nutella na klawiaturze

KaeN 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz szczęście, że ma dużą gęstość :P Weź wilgotną szmatkę, złap te pozostałości i wypłukaj ją. Gdy zostanie mało tej nutelli, bierz suchą i poleruj. Jeżeli dostało się między klawisze (do skoków) to leć po izoproponol i pryskaj.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Jaką ja mam beke buhahahaha o kurde. Ja bym wylizał na Twoim miejscu nic nie stracisz

A tak poważnie to weź szmtke i powycieraj. Jak zalecialo za klawiature to wyjmij

Opublikowano

Jaką ja mam beke buhahahaha o kurde. Ja bym wylizał na Twoim miejscu nic nie stracisz

Sam wyliż swoją klawiaturę ;) Przy odrobinie szczęścia nie złapiesz gronkowca złocistego.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Jakąś morką ściereczką tylko musisz to tak zgarnąć, żeby tego nie rozmazał na całej klawiaturze.

Opublikowano

Po co się pytasz skoro to nie twoje? Wiem bo na różnych FP na FB jest to zdjęcie i ludzie cisną beke z tego...

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Weź wilgotną szmatkę i zbieraj to, a nie wycieraj.

Przy klawiszach ostrożniej, by bardziej jen nie zapchać.

Jeśli Twa czekolada jest już pod klawiszami - dmuchnij sprężonym powietrzem, ściągnij klawisz i wyczyść co tam jest.

Jak nie dasz sobie rady oddaj to serwisu lub sprzątaczki xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...