Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DayZ SA "Błąd Nie Wysyłaj" + kilka pytań.

Maateek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam  pewien  problem  z DayZ  SA  , gra chodzi ładnie płynnie na  Średnich mieszanych z Niskimi 

Ale  mam  czasami tak że jak  biegnę zatnie mi się i wyskakuje  błąd  nie wysyłaj.  Nie wiem co mam  zrobić czy spróbować odinstalować grę ?

Teraz pytanie.

Czy jest jakiś sposób  po przez CONFIG w moje dokumenty by  wyłączyć rendering i ustawić viewDistance ? 

2. Gdzie mogę znaleźć  Amunicję do  M4A1 i jaka jest potrzebna ? 

Opublikowano

1.Możliwe że jest to po prostu bug i ci crashuje grę, zawsze możesz zreinstalować grę tak jak napisałeś możliwe że to pomoże. 

2.Potrzebujesz amunicji do M4A1 jak się nie mylę to 5.56MM i możesz znaleźć praktycznie w Chernarusi.

Opublikowano

Mam kolejne  pytanie ostatnio  miałem  fajną przygodę jakiś BANDYTA W SA  wychodził z gry  podszedłem do niego  goły  walnąłem mu z  Klucza 3  razy  stracił przytomność zabrałem jego  rzeczy następnie  obudził  się to mu  przy rąbałem z  Siekierki ;x i  umarł  dzisiaj  jak  grałem jestem w wieżowcu  patrzałem co miał  a tu co ? Naboje do  Mosina  a  w  jednym  naboju  pisze 1459  Sztuk ; 0  a mam ich  z  5  miejsc to około  7000 naboi ;o  sprawdziłem ze  to nie bug i jak je splituje to nie  bug  że mogę je  rozdzielać ale jak  te 1500  wkładam do mosina  przeładowuję to z  tego  tysiąca robi się 20  

i teraz mam pytanie dlaczego tak jest czy  to  cziter był  ? Czy kto  ? Oczywiście  naboje wywalam  nie lubię  takiej gry  ;)

Opublikowano

Mam kolejne  pytanie ostatnio  miałem  fajną przygodę jakiś BANDYTA W SA  wychodził z gry  podszedłem do niego  goły  walnąłem mu z  Klucza 3  razy  stracił przytomność zabrałem jego  rzeczy następnie  obudził  się to mu  przy rąbałem z  Siekierki ;x i  umarł  dzisiaj  jak  grałem jestem w wieżowcu  patrzałem co miał  a tu co ? Naboje do  Mosina  a  w  jednym  naboju  pisze 1459  Sztuk ; 0  a mam ich  z  5  miejsc to około  7000 naboi ;o  sprawdziłem ze  to nie bug i jak je splituje to nie  bug  że mogę je  rozdzielać ale jak  te 1500  wkładam do mosina  przeładowuję to z  tego  tysiąca robi się 20  

i teraz mam pytanie dlaczego tak jest czy  to  cziter był  ? Czy kto  ? Oczywiście  naboje wywalam  nie lubię  takiej gry   ;)

Z tego co napisałeś jedyne wytłumaczenie jest iż ten gracz co go zabiłeś po prostu był cheaterem lub tyle uzbierał chociaż wątpię i stawiam iż był on cheaterem. 

Opublikowano

Tak był  cziterem  dzisiaj z jego  M4  strzelałem w niebo  to ładowałem z  FULL AMMO  Bez  przeładowywania  strzelałem  około 2 min xD

Ale dla mnie gra  straciła by sens więc go wywaliłem i znalazłem  MOSINA ;x

Opublikowano

Tak był  cziterem  dzisiaj z jego  M4  strzelałem w niebo  to ładowałem z  FULL AMMO  Bez  przeładowywania  strzelałem  około 2 min xD

Ale dla mnie gra  straciła by sens więc go wywaliłem i znalazłem  MOSINA ;x

To M4 miało zbugowany clip unlimited ammo.

Ammo do M4 szukaj przy wrakach helikopterów.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...