Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Origin brakuje gier!

RutherforPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem sobie pobrać dzisiaj bf3 żeby pograć z kolegami a ku memu dziwieniu nie mam żadnego w bibliotece (bf4 też usuneło) nie można ich pobrać jak bym ich nigdy nie miał a gdy chce dodać danego bfa do biblioteki to nie wyskakuje że gra jest już dodana tylko że key jest już użyty :( Dodam jedynie że dostałem bana do bf4 na keya ale bf3 mam czystego!

76561198342061369.png

Opublikowano

1.Byc moze zalogowales sie na inne konto ?

2.Bawiles sie w Bibliotece i po ukrywales je ?

3.Pokazuja Ci sie gry z Mac'a ,a masz wszytko na PC ?

Jak nic z tego to pisz do supportu!

A i dodam iz mozesz tez chyba uruchomic pobieranie czy to poprostu sama gre z przegladarki :P

Piteraskwiat.png

• 7 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli koledzy wyżej nie pomogli, to zadzwoń do EA. Mi zawsze pomagają. Też tak miałem i po jednym dniu wszystko wróciło. :)­

Opublikowano

A ja mam inną sytuacje, ściągnąłem 4 dodatki z pięciu, ale piąty dalej mogłem ściągnąć(EG z bf3), po jakimś czasie zrobiłem format kompa, ściągnąłem podstawę i już nie mogłem wszystkich 5 dodatków ściągnąć tylko 4, wspomniany End Game miał status 'kupiony' i tyle, nie dało się zacząć pobierać (resztę mam ściągnięta). Pisać z tym do supportu?

Opublikowano

@Renuś Zadzwoń do nich. Jest łatwiejszy i szybszy kontakt. Fajnie można sobie z nimi pogadać. Ja już poznałem paru apostołów, Piotra między innymi i paru innych apostołów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...