Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FPSy w lolu ;o

Kycek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Może to nie jest jakieś straszne ale mam pytanie czemu na full detalach mam 230FPS a na minimalnych mam 250? xD

Wydawało mi się że będzie więcej a tu taka dupa xD

Ja wiem że niektórzy cieszą się że mają 40 ale trochę dziwne xD LoL ma jakieś ograniczenia do 250FPS?

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

no ja nie chce wiecej ale po prostu mnie to zaciekawiło. Synch mam wyłączoną bo nie wiem po co to wgl robią xD

Wszystko dałem na minimum dosłownie i praktycznie tyle samo FPS :D

Opublikowano

a wie ktoś kiedy wgl wchodzi mapa?

Słyszałem że z patchem 4.16.

Mam nadzieję że nie będzie chodzić gorzej niż na tamtej bo moja dziewczyna i tak już ma 40FPS i szkoda żeby spadły ;d

Opublikowano

a wie ktoś kiedy wgl wchodzi mapa?

Słyszałem że z patchem 4.16.

Mam nadzieję że nie będzie chodzić gorzej niż na tamtej bo moja dziewczyna i tak już ma 40FPS i szkoda żeby spadły ;d

rito gadalo ze na nowej mapie fps nie bedzie spadal tylko bedzie taki sam moze nawet lepszy.

Age is just a number :)

Opublikowano

Tylko że są szanse aby nowa mapa nie weszła , to że wejdzie nie jest pewne na 100% .

Co ty gadasz? Mapa jest potwierdzona że wejdzie na 100%, tylko nie wiedzą kiedy i może być inna data wydania niż podadzą, bo nadal pracują na optymalizacją jej dla tosterów.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Nie pobieraj GameBoostera, tylko zmniejszy ci fps. Jak już masz coś pobierać to GBoost i Advanced SystemCare 7.

Jeżeli nie masz ponad 60Hz monitora to duże fps nic ci nie da a co gorsza może zmniejszyć się płynność. Włącz vsync. Będziesz miał 60,120,144 lub 240 fps (zależy jaką twój monitor ma częstotliwość odświeżania) a gra prawdopodobnie będzie płynniejsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...