Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor do CS GO (1400zł max)

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, szukam jakiegoś dobrego monitora do CS GO który ma z 120 HZ teraz gram na monitorze 75 HZ oraz jakie złącze będzie najlepsze? 

Opublikowano

Obojętnie i tak będę grał w rozdzielczości 1280x1080(?) najlepszy pod cs'a z ceną nie większą niż 1400zł 

I nie chcę by był to mega wysoki monitor ( na wysokiej nóżce bo mam tak biurko ustawione ze mógł by nie wejść. 

Opublikowano

Nie ma specjalnego monitora. Najważniejsze aby miał 120hz oraz żebyś TY grał na małej rozdzielczości abyś skupiał się na jednym punkcie.

Opublikowano

Benq xl2411z/xl2420z byłby tutaj chyba najlepszym wyborem.

Który z nich osobiście polecasz ten 2420Z posiada też ustawienia profesjonalnych graczy pod CS GO ? bo jest napisane tylko o 1.6 i source.

ile ten drugi model ma HZ?

Opublikowano

Moim zdaniem lepszym wyborem będzie xl2411z, bo raczej nie opłaca się dopłacać do droższej wersji. Oba te monitory maja po 144hz. Co do ustawień to nie wiem.

Opublikowano

Benq w wersji 144Hz ma złe oprogramowanie i zniżenie wartości podświetlenia jest niemożliwe schodzi do 250cd/m2 Co daje CI istną wypalarke oczu wieczorem.

Jeśli stawiasz na jakość i zdrowie ~ eizo.

graphic.png
Opublikowano

A ten w wersji  xl2411z też ma taki problem?

Bo podobno mają tam jakąś specjalną technologie która nie psuje oczy, w takim razie jaki może inny monitor do ceny 1400zł polecacie? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...