Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na padzie w ETS 2

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pada ale nie działa mi prawy drążek! Czy da się to jakoś naprawić? Bo chciałem pograć na padzie ale bez prawego drążka będzie ciężko! 

Cześć...

Opublikowano

Szczerze? Musisz mi powiedzieć co się z tym drążkiem stało, bo jeżeli on jest nienaruszony, a po prostu nie działa to wina układu scalonego i nic nie zrobisz - pad do wymiany. Ale jeżeli masz ten drążek uszkodzony to po prostu go wymień, w sklepie poproś sprzedawcę lub poszukaj drążka pasującego do twojego pada. Polecam MediaExpert. :)

Opublikowano

Ten pad ma kilka lat! Tylko że chyba ani pierwsza ani druga opcja! Chyba że problem z układem scalonym polega na tym że prawy drążek odpowiada za przyciski od 1 do 4 

Na screenie jest pokazany efekt gdy wezmę drążek do góry!

WxWEJ4P.png

Z resztą stron jest to samo tylko że za dół odpowiada 3 a za lewo 4 no i prawo 2! W sumie mógłbym spróbować ustawić u konfiguracji gry by np. gaz był na przycisk 1 itd. Tylko że na te przyciski wolałbym ustawić np. hamulec ręczny i światła 

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...