Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Win strike a LP

xmatio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

W tym temacie chciałem was spytać o co chodzi z tym dostawanym LP?

To tak około tydzień temu byłem w S4 i 0LP,wyskoczyło mi takie powiadomienie że muszę zagrać rankeda w ciągu 8 dni ,inaczej spadnę no to gram... Wygrałem i dało mi aż 30LP,potem przegrałem 2 gry i 0LP znów ;/.Następnie wygrałem i 28Lp kolejny 26 kolejny 26 następny 25 i tak dalej aż udało mi się wygrać około 10-15 rankedów pod rząd ale w każdym dostawałem coraz mniej LP (ostatni 23).Teraz jestem S3 i czysta seria do S2 i tu moje pytanie czy jak wygrałem te 10+ rankedów pod rząd a dostawałem z każdym rankedem coraz mniej LP to czy mam szansę po ukończonej serii przenieść się nie do S2 a odrazu do S1 bo słyszałem  że zdarzają się takie przypadki :)

Mój lolking: http://www.lolking.net/summoner/eune/26506149#profile

Moje staty w SoloQ:

-gier 91

-zwycięstw 50

Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Opublikowano

A co z tymi LP,bo trochę nie rozumiem tego że wygrywam którąś tam grę z rzędu i za każdą jest coraz mniej LP :(

Opublikowano

A co z tymi LP,bo trochę nie rozumiem tego że wygrywam którąś tam grę z rzędu i za każdą jest coraz mniej LP :(

Im wyżej tym mniej .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...