Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravia s2

Apa3.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może z 4-5k, ale i tak polecam balmore s2 już wkrótce 

P.S Jabajbaj

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

może z 4-5k, ale i tak polecam balmore s2 już wkrótce 

P.S Jabajbaj

Balmore s2? hue hue od tego tepaka Fubola na bank nie wbije...

Moze i ravia tez bedzie pod hajs ale wbije bo mnie stac

Opublikowano

Choynia bedzie, tak na prawde serwer robiony dla kasy, prawda jest taka ze.... jest duzo wiecej serwerow HARD ktore są od ravi lepsze, lecz na ravie pojda osoby, ktore ogladaja Isamu, oraz te ktore chcą pograc "dluzej" bo prawda jest taka ze serwer nie upadnie, lecz to .. ze olali s1, to najwiekszy blad ktory zrobili. Mysle ze bedzie zainteresowanie serwer poprzez administracje z 3 miesiace max, a potem bedzie to samo co z s1 .

edit: a tak powaznie, to wiecie dlaczego HARD ? a nie easy medium ? Dlatego ze wtedy  bedzie ladowac wiecej osob w IS'a by było łatwiej, a to o czyms swiadczy... i nie pierdolcie "serwer musi sie z czego utrzymywac" bo Isamu spokojnie bez IS'a by go oplacil za kase z YT.

No ale jezeli kogos stać, i chce robic w metinie to co 7 lat temu, to nie ma sprawy. Powodzenia zycze :).

I to nie jest hejt, to tylko moja opinia.

Opublikowano

edit: a tak powaznie, to wiecie dlaczego HARD ? a nie easy medium ? Dlatego ze wtedy  bedzie ladowac wiecej osob w IS'a by było łatwiej, a to o czyms swiadczy... i nie pierdolcie "serwer musi sie z czego utrzymywac" bo Isamu spokojnie bez IS'a by go oplacil za kase z YT.

No ale jezeli kogos stać, i chce robic w metinie to co 7 lat temu, to nie ma sprawy. Powodzenia zycze :).

I to nie jest hejt, to tylko moja opinia.

A moja opinia jest taka ze jestes biedakiem i grac nie musisz sol macz...

a po drugie jak bys tez robil serwer to wiadomo ze tez pod hajs wiec milcz, w tych czasach nikt ci serwera nie postawi w ktorym nie ma item shopu

Opublikowano

Serwer szit jakich mało, jedyny + a zarazem - to dobra reklama, która sciągnie tysiące gimbożołnierzy jp armii. Potrzyma z miesiąc, a później opustoszeje jak ravia s1.

Opublikowano

A moja opinia jest taka ze jestes biedakiem i grac nie musisz sol macz...

a po drugie jak bys tez robil serwer to wiadomo ze tez pod hajs wiec milcz, w tych czasach nikt ci serwera nie postawi w ktorym nie ma item shopu

I mamy kolesia z JP Armii soł macz fajnie fajnie. Wiadomo serwer to nie instytucja charytatywna i nie stoi za darmo, lecz mając s1 popularny ze względu na to ile stoi otwierają s2, który jest jeszcze trudniejszy, właściciel serwera, jak go nazywają czyli Isamu nie nagrywa już metina bardzo bardzo długo ( nie obchodzi mnie dlaczego - rozwija się ze swoim kanałem ), ale jak już s1 nie zarabia na siebie to otwierają następny serwer, zamiast się zająć pierwszym? Po miesiącu znowu będzie to samo szczególnie że teraz dopiero będzie cudem doczekania się admina na s1.

PS. Co ma do tego jaki masz status materialny, skoro wiadome jest że serwer nie jest zmieniony w prawie niczym i skończy jak s1?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...