Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora s2 i Ravia s2

TeNzHasztagiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

S2 ravia full pod is co sie rowna z tym ze trudniejsza, moze niektore aspekty zostaly zmienione tak to zwykla ravia s1...

balmora łatwiejsza i wgl inny typ

Opublikowano

Według mnie na Balmorze będzie można przynajmniej pograć na poziomie i bez większego nakładu finansowego nie jak na Ravii S2 ;)

Opublikowano

Balmora S2- Podobno Hard, raty mają być podobne do Metin2.SG

Ravia S2- Hard (Drop/Exp 5x do PL-a) podobno ponad 3k+Online na Stracie

the_fast_and_the_furious_brian_by_akyany

тнє иувυ

Opublikowano

fubu napisał na FP na FB że Balmora S2 może być serwerem EASY (przynajmniej tak wynika z tego co pisze większość ludzi)

Opublikowano

Też uważam że Balmora s2 będzie lepsza od ravi s2 ;)

Fubu chociaż zajmuje się serwerem i wraz z team wprowadzają jakieś aktualizacje a Isamu ma wyjebane :p

Opublikowano

Balmora s2 medium/easy

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Ravia a Ravia s2 to ten sam serwer.. po prostu hajs zaczął się nie zgadzać :P a co do Balmory to podobno dużo zostanie zmienione :)

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Balmora s2 będzie niezłym serwerem na miare 2014 roku pewnie jak zwykle zaskoczy nas bambus  a ravia to jak ravia to samo hajs i tylko hajs

Opublikowano

Na Ravi s2 odradzam grać. Wczoraj 5k ludzi było, nawet na ch4 nie dało się grupki psów ubić, bo latało na spotach psów/wilków ok. 20-30 osób, czasem się można wkurzyć, bo nie idzie się zalogać przez 30min czasem. Zapchany serwer, słaba maszyna jak na tak wielką gromadę :)

Opublikowano

Isamu śmiał się z graczy co byli koło niego, co potwierdza filmik na YT. Odradzam grać na Ravii S2, wszystko prawie takie samo.

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

Ravia s2 to kopia s1 serwer na poziomie 2009r.... 0 nowości nie polecam, lepiej poczekać na balmorke s2

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

nie chce mi sie już czytac tego co wy wypisujecie na temat ravii ... 

1. "Fubu chociaż zajmuje się serwerem i wraz z team wprowadzają jakieś aktualizacje a Isamu ma wyjebane " rozjebał mnie ten tekst.. ;) to że FuBu nie ma swojego życia nie wychodzi z domu to jego sprawa a na ravii jest pare GMów a Asing ciągle jest na ravii i nymfa też często ale wy tylko na isamu czekacie 

2. Ravia s2 zrobiona bo hajs sie nie zgadza ? według was najlepiej wyłaczyć is lub dać za darmo z is wszystko i niech administratorzy martwią się za co oplacić kolejny miesiąc serwera żebyście mieli na czym grać bo gdyby padł to "zrobił serwer dla hajsu" choć by isa nie było bo większość to co przeczyta raz pisze ciągle dalej nawet nie wiedząc skad sie takie serwery biorą.

3. Balmora s2 ? Isamu jak i nie tylko on wyjaśniał że ravia s2 o będzie hard bo to jest kontynuacja ravii s1 wiec według mnie FuBu zakładając s2 easy czy tam medium powinien zmienic nazwę skoro to będzie inny serwer ;)

takie jest moje zdanie czekam na hejty 

Opublikowano

@kacper9765

1. Jeżeli nawet nie ma swojego życia to jeżeli potrafi sam dobrze zająć sie serverem to co Ci do tego? Nie bedziesz grał na servwerze ponieważ prowadzi go typek bez zycia prywatnego ;o?

2. Powinien zając sie s1 a nie robić 2gi serwer

3. w niemczech dużo serwerów ma te same nazwy po porstu z dopiskiem s1 i s2 i jakoś nikomu to nie przeszkadza ;o 

takie jest moje zdanie, nie czekam na hejty, jebcie sie

ae1d1005fe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...