Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia s2

Websky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ma dobrą reklamę, więc graczy będzie dużo. Ja nigdy nie lubiłem Ravii jako serwera, więc wypowiadać się nie będę. Mogę powiedzieć, że ze znalezieniem nowych graczy nie będą mieć problemów.

Opublikowano

Jak myslicie, da rade serwer czy to juz odgrzewany kotlet?

Odgrzewany kotlet :). Przecież S2 to to samo co S1, prawie nic nie zmienili. A wiadomo jak to jest na starcie - każdy chce być w topce to w IS ładuje jak głupi, po prostu chcą się jeszcze trochę kasy nachapać bo im mało.

Serwer ma dobrą reklamę, więc graczy będzie dużo. Ja nigdy nie lubiłem Ravii jako serwera, więc wypowiadać się nie będę. Mogę powiedzieć, że ze znalezieniem nowych graczy nie będą mieć problemów.

No dużo, dużo graczy będzie - jakiś 1000, z czego 85% to Gimnazjaliści.

Jak by chcieli nam udowodnić, że im zależy to wystarczyłoby, żeby zaopiekowali się S1, a nie stawiać od nowa to samo z dopiskiem S2 ^^.

Opublikowano

Odgrzewany kotlet :). Przecież S2 to to samo co S1, prawie nic nie zmienili. A wiadomo jak to jest na starcie - każdy chce być w topce to w IS ładuje jak głupi, po prostu chcą się jeszcze trochę kasy nachapać bo im mało.

No dużo, dużo graczy będzie - jakiś 1000, z czego 85% to Gimnazjaliści.

Jak by chcieli nam udowodnić, że im zależy to wystarczyłoby, żeby zaopiekowali się S1, a nie stawiać od nowa to samo z dopiskiem S2 ^^.

A czego się spodziewałeś po grze? :P

Wiadomo, że ludzi młodych będzie znacznie więcej.

Opublikowano

Asig zmieniał wiele rzeczy, wystarczy wejść na ich forum. Może wbije jak będę miał czas, chociaż  jak ma być trudniejsza od ravii s1 to podziekuje chyba. :p

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

S2 zmienili, ale na gorsze m.in dlatego, że nie ma nawet mapki na wyższy lvl, czyli jedyne metki na wyższym lvlu będą w red lesie, a expić się będzie w av2. Isamu kasa zrobiła wodę z mózgu, sam gada na FuBu, a lepszy nie jest hipokryta. Co do graczy będzie ich dużo, ale tylko na starcie, bo później zawiodą się jak zobaczą, że nie mogą znaleźć wolnego spota czy metka, których na pewno resp nie jest powiększony. Ravia się już wypaliła i żeby zachęcić graczy na dłuższą metę trzeba dodać nowości, a tutaj będzie drugi PL z większymi ratami. Dodatkowo 90% graczy to "jp armia" więc wiadomo, że super klimatu tutaj nie będzie. Serwera nie polecam.

Opublikowano

Ravia v1 była spoko z początku. Fajnie się grało, bo był to typowy hard. Potem wszystko zniszczył boty na hematy, masa kasy itd..

Ravia v2 pewnie przez kilka miesięcy będzie top1 serwerem.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Ravia s1 bedzie nie wypałem w sumie ale i top 1 serwerem dopoki nie bedzie Balmory s2 ktora pobije wszystkie serwery na głowe bo Bambusek jest chyba najlepszym technikiem na rynku.

I nie nie jestem wyznawcą FuBu..

Chociaz moze Ravia jakos wyjdzie dowiemy sie dzisiaj za kilka godzin.

Opublikowano

Skoro to ma być trudniejszy serwer od s1, to wielu graczy da sobie z nim spokój. Przeważać będzie koniec podstawówki, początek gimnazjum, więc bez ksucia się nie obejdzie. Jeszcze na starcie te "okrzyki" administracji, a zarazem ich fanów na wołaczu: "łubu dubu... "

Opublikowano

Ravia v1 była spoko z początku. Fajnie się grało, bo był to typowy hard. Potem wszystko zniszczył boty na hematy, masa kasy itd..

Ravia v2 pewnie przez kilka miesięcy będzie top1 serwerem.

Chyba sobie żartujesz... Ravia s2 jest serwerem dla gimbusów, które będą pakować kasę. Nie oszukujemy się bo nawet Asig pisał, że Nymfa i Isamu w c***a lecą z serwerem, i mają go gdzieś..:)

Wystarczy poczekać na Balmorkę s2 jeśli już chcecie pograć na hardzie na poziomie..

Opublikowano

Moje zdanie na temat Ravi jest takie, że IsAmU wgl nie powinno być w Teamie iż on całkiem na serwer ma wyjeba*e, jedyne co daje od siebie to Reklamę na swoim Kanale YouTube. Natomiast s2 jest błędem, iż dużo ludzi mówiło, że nie lepiej zająć się s1 ?? a z S2 mogli by zrobić Medium ?? (z nutą Yitian2 and Balmora)

the_fast_and_the_furious_brian_by_akyany

тнє иувυ

Opublikowano

Z s1 można było zrobić coś zajebistego jeszcze. Dodać jakieś mapki, eventy ciekawe...Nie wiem jakieś smoki na standardowych mapach (np. pustyni). A nie zuo i ox'y na okrągło. Zamiast robić s2 mogli się zająć s1. Włożyli by w to trochę pracy i na prawdę ten serwer mógłby jeszcze wrócić na dobre tory. Z tym, że tak: skoro botów w m1 nie było bo zrobili blokadę na gildię to Nymfa odpuściła sobie w ogóle logowanie na S1. Bambos logował tylko po to, aby zrobić oxa. Asig też wbija bo wbija i robi ox'a i wychodzi.

Gdyby Ravia była serwerem robionym z pasji (jak to isamu ujął) to zajęliby się porządnie s1, dodali ciekawe mapy, eventy itd. Ale isamu to jest wyjeb i tak na prawdę nie liczy się tutaj żadna pasja. Zrobili kopię s1, zmienili parę rzeczy, żeby gimbusy nie pomyślały, że to taki sam serwer. Dojebali masakryczne ceny w isie, zgarną hajsu przez pierwsze 2-3 miesiące i znów wetkną c***a w serwer. 

Najbardziej mnie wkurwia takie coś jak isamu pisze, że Ravia to serwer robiony z pasji. Wkurwia mnie to dlatego, że to jest zwykłe oszustwo, a isamu to kłamca.

Szkoda, że tego posta isamu nie przeczyta. Ale mimo wszystko to napiszę: jeżeli jakimś cudem to przeczytałeś to na końcu przypomnę Ci tylko, że jesteś wyjebem wyjebanym w techno. Jesteś kłamcą, oszustem i frajerem.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Było wiadomo że Isamu to menda która leci na kase jak prostytutka na ofertę. Przecież będzie tak samo jak z S1 przez 1-3 miesiące można powiedzieć że dbali o serwer potem hajsu mieli za dużo i wysrane na serwer jak i graczy, sami widzieliście może na kanalu isamu kupił sobie komputer drogo można powiedzieć bo kasa napewno z YT nie była tylko z serwera. Serwer S1 upadł nikt prawie nie wlepiał kasy w IS więc isamu łysa menda pomyślał nad S2 czemu nie gimbusy zawsze kase wlepią w IS bo nie potrafią grać bez wspomagaczy które występują w IS. Dla mnie to wielkie gó*** a z resztą mam wysrane w ten S2 bo dla mnie to nie serwer tylko zbieranie kasy od innych. :)

Chciałbym dodać że isamu na swoim asku napisał że, serwer jest dopasowany i jest ulepszony. Ja się pytam jak? powiększył expa o 6x względem PL? aż mnie głowa boli jak widzę takich ludzi co tworzą serwer nie dla graczy tylko dla hajsu -.-

Opublikowano

Ja napiszę krótko i zwięźle.

Pożyjemy zobaczymy :).

Nie ma co prorokować co ma być to będzie.

Ale widać ,że Isamu ma wyjebane na serwer ...

Kiedyś u niego na Kanale na YouTube było widać jakieś filmiki z Ravi itp ( jakieś konkursy) itp a teraz ma wyjebke na wszystko.

Jak tak dalej będzie robić to jego kariera z Metinem się skończy i straci 2/3 swoim widzów na YouTube i skończy te swoje "Show".

Pieniądze swoją drogą ale trzeba mieć też jakiś rozsądek jak ma się tylu graczy i chce się ich mieć!.

80905622020518233637.png

Opublikowano

Dla mnie Isamu to niedojrzały cham i prostak, wielokrotnie to pokazuje na swoich filmikach.

Szkoda mi takich ludzi jak patrzę na to całe łubu dubu...itp. po prostu mentalność gimbusa.

A najgorsze jest to że większość widzów to naiwni i łatwowierni młodzi ludzie, którzy się nasłuchają takiego Isamu i potem JP, wulgarne słowa itp.

Już nie wspomnę o pozostałych z JP Armii np. NitroZyniak który aż woła o pomoc...

Co do Ravii koledzy wyżej już napisali wszystko.

Opublikowano

Jest już temat gdzie każdy może się wypowiedzieć co sądzi o tym serwerze a Ty zakładasz nowy tutaj... Zajrzyj na serwer i się dowiesz czy jest odpowiedni czy też jak to nazwałeś "odgrzewany kotlet".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...