Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę TuT'orailem / GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

____________________________________________________________________________________________________

Witam !

Imię Filip, wiek 19 . Pochodzę z Polski aczkolwiek od dwóch lat przebywam w Niemczech dokładniej w Berlinie, moje zainteresowania :

• Metin2
  • Chęć niesienia pomocy innym graczom metin2
  • Sport

TuT'orialem byłem już na owym serwerze metin2, z posady zrezygnowałem sam z powodu olewania serwera przez Administracje  :) 

Jestem osobą opanowaną, spokojną, odpowiedzialną, pomocną, ale potrafię walczyć o swoje.
Nie jestem stronniczy nie ulegam emocją, unikam niepotrzebnych problemów.
____________________________________________________________________________________________________

Oferuję:

• 6-8 H czasu poświęcanego na daną funkcję !
  • Dobra znajomość ortografii !
  • Wiedzę wykonywania danej funkcji na serwerze !
  • Poczucie humoru !

Czego oczekuję?

• Posady w Team serwera
  • Kontaktu z Team'em Ts/GG
  • Szacunku

Kontakt :

• GG 50725035
  • Pw forum mpc

Opublikowano

Ładne ogłoszenie, widać, że człowiek chce komuś pomóc ;)
[OffTopic] Gratuluję, że będąc już drugi rok w Niemczech nadal perfekcyjnie po polsku piszesz ;)

Opublikowano

Ładne ogłoszenie, widać, że człowiek chce komuś pomóc ;)

[OffTopic] Gratuluję, że będąc już drugi rok w Niemczech nadal perfekcyjnie po polsku piszesz ;)

Jestem tu od dwóch lat, co do języka znam tylko podstawy, ale za 1/2 miesiące idę do szkoły językowej. Pomagać hmm od zawsze to kochałem i nigdy nic w zamian nie chciałem :)

Podanie ładne fajnie, że jeszcze są tacy ludzie na tym świecie co ty i chcą pomagać innym 

Dziękuję :)

Opublikowano

Podanie jak najbardziej czytelnie wszystko ładnie opisane nie ma się do czego przyczepić Oczywiście ze Polecam Chłopaka

Opublikowano

Podanie jak najbardziej czytelnie, widać że kolega zna się na tym :) Polecam jak najbardziej ;}

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Podanie jak najbardziej czytelnie wszystko ładnie opisane nie ma się do czego przyczepić Oczywiście ze Polecam Chłopaka

Podanie jak najbardziej czytelnie, widać że kolega zna się na tym :) Polecam jak najbardziej ;}

Dziękuje za miłe słowa, na pewno się przydadzą .

Opublikowano

Poprawna polszczyzna i spacje przed znakami interpunkcyjnymi? No nie bardzo.

jejku ... czepiasz się szczegółów, człowiek uczy się na błędach, prawda? Nikt nie jest doskonały, jeżeli aż tak kuje Cię to w oczy to proszę nie czytaj, staram się jak mogę . Poprawiłem temat tak aby było w porządku wobec Twojego problemu :)

Opublikowano

jak można być TuT'orialem - Poradnikiem?

wut?

Podanie może i ładne, ale za bardzo tutaj jest sztuczności

+ zastanawia mnie to:

Dobra znajomość ortografii ! a mieszkasz w Niemczech.

"bylem już na owym serwerze metin2" - możesz powiedzieć na jakim?

Nie znam Cie, więc jestem neutralny wobec Ciebie ale coś mi tu nie pasuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...