Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twitch na jungli

Fizband

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, ostatnio grając sobię normala picknąłem Twitch'a na jungle. Wyszło mi dobrze, killi miałem jakieś z 10 na plusie.

Co myślicie o twitchu na jungli ? Dobry, czy zły pick? Jedna z jego zalet, to jego ganki z włączonym Q. Może znacie jakieś wady, których ja nie dostrzegłem?

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

W jungli jest dobry ze względu na niewidzialność, co przyczynia się do udanych ganków. Ale imo są lepsi junglerzy. Twitch to lepszy adc niż jungler, po prostu nie opłaca się grać nim w jungli, bo inne champy są do tego lepiej przystosowane.

Opublikowano

- ciężka jungla

- squishy

- normalny jungler z wysokiego poziomu bedzie counterjunglowac [ zniszczy go ]

- jednego tanka  mniej bo z reguły jungla coś tankuje

-/+ średnie gangi, może i ma niewidke ale jakiegos dobrego cc'ka brak.

Taka moja opinia, na normale for fun można grać ale pod teamówki,rankedy nie.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Dobry jest, wystarczy się nauczyć grać. Pojawia się za plecami przez co przeciwnik jest zszokowany (przynajmniej ja tak miałem w pierwszej grze przeciwko niemu) To jest taki Shaco za czasów sezonu 2, aczkolwiek lepszy przez zasięg. (no i dłuższą niewidzialność, ale Shaco też zdąży wybiec mniej więcej na środek lini.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

kiedy byl stackowalny sustain na flarze, to twitch byl op (pamietam kiedys 1v1 z garvesem ja 1/3 hp on cale, mialem botrk flare i hurricane, to padl bo byly miniony w poblizu, ten sustain), teraz nie ma sensownego itemu na niego 

mozna grac, imo counterjungle i twitch nie pozyje

­

Opublikowano

Dzięki za te opinie, teraz wiem, że twitch na jungli nie jest najlepszym rozwiązaniem. Temat do zamknięcia.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

WTF? Jak to twitch na jungli nie jest najlepszym rozwiązaniem? LOL. To jeden z lepszych picków na silver 5 w którym siedzisz. 

Opublikowano

Najpierw myk niewidzialnosc(Caly czas AA+Trutka) ,potem slow na ryj i ult = Za kazdym gankiem Kill'e za free!

<3 wow wowTwitch Jungle Carry wow wow <3

@AntyWarn

Co kto lubi ,do odwazych swiat nalezy :p

Mozna sprobowac lecz sa lepsi w jungli.

;)

Piteraskwiat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...