Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wywala przy zmianie mapy

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak kończy się mapa i ładuje się kolejna, w trakcie ładowania nowej mapy wywala mnie z gry. Wyskakuje, że gra przestała działać i muszę wchodzić do gry na nowo... Czemu tak jest?

I czy są tutaj jakieś IP serwery, czy można dodać serwer do ulubionych jak w 1.6 ? ;dd

Gram od dziś w GO i nie ogarniam. I jak odpalacie grę to którą? Wchodzicie "Graj" i co potem ?;dd

Opublikowano

C. > Program Files > Steam > SteamApps > Common > Counter Strike Global Offensive > csgo > cfg i tam masz ten plik.

Opublikowano

Mi pomogło to  "Wejdź do folderu z grą np. C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Counter Strike Global Offensive\csgo\cfg) i znajdz plik video.txt

Znajdź linijkę settings.mem_level (powinna miec jakiś numer) spróbuj zmienić na 0 i zapisz plik.

Opublikowano

Dostałem PW od niego, że nie ma pliku 'video.txt', tylko plik 'video' jako dokument tekstowy ;_; Ze oczywistych względów kazałem mu jeszcze raz przeanalizować to co wysłałem.

Jak tu nie tracić wiary w ludzkość?

@topic

Drogi @z1xeN , plik który powinieneś usunąć to video.txt, końcówka .txt informuję, że plik jest ten DOKUMENTEM TEKSTOWYM. Dokładnie tak! Pewnie parę razy przejeżdżałeś po tym pliku kursorem i nawet nie przyszło Ci do głowy, że .txt jest rozszerzeniem pliku wskazującym na to jaki to rodzaj pliku (w tym przypadku tekstowy).

Także usuń plik 'video' bo to jest to samo co video.txt. Polecam również jakieś korepetycje z Informatyki dla przedszkolaków. :) Nie zrozum mnie źle, ale to jest totalna podstawa rozróżniać pliki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...