Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Korean Server League Of legends

Astern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukałem trochę w google na temat jak zrobić konto na koreańskim serwerze ale nic ciekawego nie znalazłem, co mogło by mi pomóc był temat jakiś w 2012 roku, napisałem do tamtego ziomka na mpc, wciąż nie odpisał, Czy ktoś tu z obecnych potrafi mi pomóc?

Opublikowano

Wszystko o tym wiem że trzeba posiadać KSNN czy jakoś tak, panowie przestańcie nabijać posty takimi bez sensownymi odpowiedziami, Czy znacie osoby które moze takie dane posiadają czy coś? bo jestem zniesmaczony gdy widzę takie odpowiedzi na poziomie przedszkola, jeżeli nic na temat nie wiecie to nei pisac że tzreba KSSN czy KSNN. 

Pytanie wciąż aktualne.

Opublikowano

Wszystko o tym wiem że trzeba posiadać KSNN czy jakoś tak, panowie przestańcie nabijać posty takimi bez sensownymi odpowiedziami, Czy znacie osoby które moze takie dane posiadają czy coś? bo jestem zniesmaczony gdy widzę takie odpowiedzi na poziomie przedszkola, jeżeli nic na temat nie wiecie to nei pisac że tzreba KSSN czy KSNN. 

Pytanie wciąż aktualne.

Koreańcy to mają ^_^

Nie no, pewnie ktoś Ci to może sprzedać.

647041416238306889721.png

Opublikowano

Wszystkich można kupić, za przeproszeniem każdy ma swoją cenę ;)

Jeżeli ktoś posiada wszystkie dane na koreański server, proszę powiedzieć, zapłacę za te dane ;)

Opublikowano

Pytanie wciąż aktualne.

A Ebay'u przypadkiem nie sprzedają kont na korei? Hmm, wątpię, że Ci ktoś to "sprzeda" bo jakby nie patrzeć to są jego dane osobowe, to tak jakby ktoś chciał do Ciebie twój pesel -.-.

Hehe, to nie są odpowiedzi na poziomie przedszkola, tylko po prostu zadałeś zapewne pytanie w złym kontekście, to i ludzie źle zrozumieli. Nie ich tu wina lecz twoja :). Najprędzej polecam poszukać na stronach które oferują sprzedaż kont 1 level. Może któraś będzie miała w ofercie konta na koreańskim serwerze. Chociaż myślę, że najprędzej kupisz od jakiegoś gracza konto na EBayu :).

Opublikowano

Ja p******e polaczku po c**j Ci KSSN skoro i tak konta nie dostaniesz. Musisz aktywować konto numerem telefonu Z KOREI.

A nawet jak Ci sie uda to dostaniesz bana bo cebulaki nie są mile widziani.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja p******e polaczku po c**j Ci KSSN skoro i tak konta nie dostaniesz. Musisz aktywować konto numerem telefonu Z KOREI.

A nawet jak Ci sie uda to dostaniesz bana bo cebulaki nie są mile widziani.

Wbijasz się w temat ... nic nie wnosisz , wyzywasz i po co ci to ? Jeśli dostanie bana to jego sprawa . Twierdzisz że jest Cebilakiem tylko że on siedzi w Platynie a ty nawet dywizji nie pokażesz ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...