Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 1300 zł - csgo

Akamano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie chciałbym kupić komputerek do 1.300 zł pod grę cs go ?  + jak dacię jakieś specy to ilę mniej więcej fps ? 

Z góry dzięki daję + :)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
http://www.morele.net/inventory/info/Mrivll/ na niskich detalach 90-120fps tylko jak jestes chetny zakupem to nacisni przenies do bierzacego koszyka i usun montaz i instalacje , myszke , klawiature to wyjdzie = 1270zl. Tylko jak masz monitor 60hz to bedzie tylko widac te 60fps ale bedzie plynne, a jak masz 144hz monitor to wszystko bedzie plynne. Pozdrawiam i nie przejmuj sie tym typem moze ty nie jestes taki bogaty a on ci tu wchodzi i nawet na temat nie pisze
Opublikowano

jak masz 144hz monitor to wszystko bedzie plynne.

Naprawdę poprawiłeś mi dzisiaj humor. Nawet jak autor ma monitor 144Hz, to wątpie by wtedy ograniczał się do 1300zł na zestaw.

http://www.morele.net/inventory/info/Mrivll/ na niskich detalach 90-120fps

szkoda tych 100zł za montaż i instalację. Dodatkowo jeszcze koszty klawiatury, myszki itd. Niby to nie są duże kwoty, ale dochodzą do 150zł. Taką sumkę można dorzucić do podzespołów i kupić coś rozsądniejszego.

Według mnie najlepszym rozwiązaniem byłoby gdyby autor określił się czy chce komputer złożyć od zera, czy dysponuje częściami ze starego PC, które można  wykorzystać w nowym zestawie (obudowa, dysk, zasilacz, )

Opublikowano

Polecam poszukać na allegro. Ostatnio widziałem składaka 8 GB Ram, intel i5, grafa 2GB za 1200 zł.

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Opublikowano

Polecam poszukać na allegro. Ostatnio widziałem składaka 8 GB Ram, intel i5, grafa 2GB za 1200 zł.

O czym ty bredzisz, od kiedy po ilości vram'u w karcie graficznej liczy się wydajność..

Autorze, kupuj używane, za nowe przepłacisz cholernie w tych czasach.

graphic.png
Opublikowano

za 1300 zl mgoe ci sprzedac mojego 4 letni staz w csie po 150 fpsow z ts3 jak zrobie formata to wyciagne 190 + posmaruje od nowa procka i karte pasta :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...