Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Jakie sterowniki do HP 550 Notebook PC Drivers

Mario14125

Pytanie

Opublikowano

Witam serdecznie. Otrzymałem laptopa właśnie tak o od ręki i postanowiłem sobie go sformatować instalując XP na nim jednakże nie dostałem żadnych płyt do niego z automatycznymi sterownikami i próbuje pobrać je z internetu jednakże mam problem. Otóż to oczywiście pojedyncze sterowniki jak na przykład grafika czy drukarka są pojedyncze i wiem że to trzeba zainstalować lecz problem pojawia się chociażby przy zakładce dźwięk lub sieć... Czy ktoś ogarnięty odpowiedziałby mi(najlepiej zrobił listę z nazwami sterowników) jakie sterowniki trzeba zainstalować? Serdecznie z góry dziękuję oraz każdemu pomocnemu łapka w górę ode mnie.

http://h20566.www2.hp.com/portal/site/hpsc/template.PAGE/public/psi/swdHome/?sp4ts.oid=3765010&spf_p.tpst=swdMain&spf_p.prp_swdMain=wsrp-navigationalState%3DswEnvOID%253D1093%257CswLang%253D%257Caction%253DlistDriver&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby coś sterowniki masz że strony producenta wpisujesz w google '' Sterowniki do Notebook podajesz model jego i masz :)  pamiętaj że odinstalowuje ci stare sterowniki i zainstalowuje nowe.'' w razie czego pisz.

Gość kamil40013
Opublikowano

Instalując sterownik za sterownikiem nie zepsuje mi systemu?

Nie. Jak już zainstalujesz odpowiedni sterownik, to poprzednie odinstalujesz jak będą ci przeszkadzać.

Gość kamil40013
Opublikowano

W czym masz problem ? Na stronie masz wszystkie potrzebne sterowniki. Jak widać laptop był w paru wariantach z inną kartą dźwiękową i sieciową. Musisz ustalić jakiej firmy podzespół posiadasz, a potem zainstalować do niego sterownik. Albo rób metodą prób i błędów (zainstaluj pierwszy sterownik, jak nie zadziała, to następny). Jest dużo sposobów.

Opublikowano

Instalujesz wszystko jak leci, któryś zadziała

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...