Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# yasuo skrypt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

macie może jakiś skrypt na L# na yasuo?

tylko mi nie piszcie ze Yasuo Sharpino ... ten skrypt jest masakrycznie fatalny 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

macie może jakiś skrypt na L# na yasuo?

tylko mi nie piszcie ze Yasuo Sharpino ... ten skrypt jest masakrycznie fatalny 

Yasuo Sharpino to jedyny skrypt do yasuo na L#.

Nie jest aż tak słaby w goldzie da się łatwo wygrać na tym, ale i tak jest c*****y bo jak czyści linie to sie pod wieże w*******a.

Ewentualnie graj na bolu na skrypcie dat yasuo o wiele lepszy.

Opublikowano

Yasuo Sharpino to jedyny skrypt do yasuo na L#.

Nie jest aż tak słaby w goldzie da się łatwo wygrać na tym, ale i tak jest c*****y bo jak czyści linie to sie pod wieże w*******a.

Ewentualnie graj na bolu na skrypcie dat yasuo o wiele lepszy.

właśnie używam datyasuo, a właściwie używałem bo bol wywala mi ostatnio bug splaty 

testowałem teraz trochę ale no niestety jest ch ujowy, za szybko tego wszystkiego używa, nie ma opcji farmienia jungli, dragona itd

no i największy - że widać strasznie że grasz na skrypcie bo używa tego wszystkiego tak szybko że nie wiem czy faker by go dościgł ;/ 

a mimo to wypada średnio, a że widać skrypta - fatalnie moim zdaniem 

29.png

Opublikowano

Matko boska , człowieku, widzę już 3 twój temat związany z Yasuo Sharpino i w każdym chodzi o to samo. Nie potrafisz zrozumieć że jeszcze nie ma na tyle skryptów do tej postaci? Poczekaj kilka dni, zmień hobby, idź pomaluj coś, whatever , ALBO GRAJ NA BOLU JAK CI KAŻDY ODPISUJE W TWOIM KAŻDYM INNYM TEMACIE.

Pomogłem? Daj 5*

Nie pomogłem? Też daj 5*. xD

Opublikowano

Działa z*********e co do wchodzenia pod wierzę jest opcja by wyłączyć to.

I tak wchodzi.

Albo wyłączysz czyszczenie z E a i tak używa w farmie.

Wyłączysz harras a i tak sam czasem Q rzuci.

Po prostu nie warto grać na tym skrypcie.

To że combo szybko robi to raczej zaleta.

Ogólnie skrypt w teamfightach jest super, ale na laning phase jest c*****y.

Opublikowano

Matko boska , człowieku, widzę już 3 twój temat związany z Yasuo Sharpino i w każdym chodzi o to samo. Nie potrafisz zrozumieć że jeszcze nie ma na tyle skryptów do tej postaci? Poczekaj kilka dni, zmień hobby, idź pomaluj coś, whatever , ALBO GRAJ NA BOLU JAK CI KAŻDY ODPISUJE W TWOIM KAŻDYM INNYM TEMACIE.

Bo wszędzie pytania były inne, lecz dotyczyły tego samego tematu ... Znalazłem już odpowiedzi sam bo widzę że tu w odróżnieniu do forum bola ciężko o pomoc ... 

Działa z*********e co do wchodzenia pod wierzę jest opcja by wyłączyć to.

fakt jest taka opcja, i fakt działa ok, ale widać że grasz na skrypcie . na datyasuo tego skryptu nie widać a też działa z*********e, dlatego wg mnie lepiej używać tego za co mniejsze prawdopodobieństwo wykrycia skryptu ... 

29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...