Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam dylemat jaki telefon wybrać w kwocie około 200zł. Mam na oku Huawei Ascend G300 no i innego lepszego nie umiem znaleźć. Proponujecie jakiś? Zależy mi żeby wyświetlacz był powyżej 240x320 oraz żeby było chociaż 1 GB pamięci wbudowanej. Rzecz jasna myślę o telefonach używanych :p

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

A używany myPhone Fun 2? Procesor dwurdzeniowy MT6572 Cortex-A7 1.3 GHz, układ graficzny Mali 400, działa na Androidzie 4.2.2.  Wyświetlacz 480x854 px. Aparat 5 Mpix. 470 mb RAMu. Powinieneś znaleźć, bo cena nowego to mniej niż 400 zł.

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/myphone/fun2/

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Zastanawiałem się nad nim już wcześniej. W sumie teraz jest na allegro używany z gwarancją za 250zł, ale za to Huawei jest już za 200. Dla mnie to już jest znaczna różnica, no chyba że babcia mi dołoży :D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...