Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z AC IV

HaMeR1345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo, niedawno zalozylem temat czy pojdzie mi AC4. Pewien kolega odpowiedzial ze na rozdzielczosci 1280x1024 (cos takiego) i na grafice low powinno chodzic bez scinek. No to dzis kupilem ac4 wszystko na bardzo niskiej grafice i na podanej rozdzielczosci a laguje jak nie wiem co. Gdy sie nie ruszam jest ok ale jak sie rusze lub zaczne biegac dostaje laga na min 7 sec i potem sie odcina i mam wielkie sciny. I o to pytanie. Da sie jakos zminimalizowac te lagy? Na przyklad uruchomic Assasyna w okienku ?

Z gory dziekuje.

RGt.png

Opublikowano

Znalazłem tamten temat, następnym razem poczekaj aż wypowie się więcej osób bo stronki sprawdzające wymagania to bullshit ;)

Ustaw na najmniejszą możliwą rozdzielczość, ustaw wszystko na najniższe, przeczyść komputer z kurzu oraz ccleanerem. Wyłącz także zbędne programy w tle takie jak gg, przeglądarka. Możesz jeszcze przez Uplay przeinstalować.

Opublikowano

Juz probowalem ustawic na najmniejsza rozdzielczosc jednak nie pomoglo. Co do tych programow w tle (gg, itp.) mam wszystko wylaczone. Jedyna opcja jest oczysczenie komputera. Mam na mysli odkurzenie oraz reset :/

@EDIT: Dodam jeszcze, ze laguje mi tylko w miescie i czasami przy cutscenkach. Ale mysle ze to i tak nie ma znaczenia...

RGt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...