Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z zmianą postaci

dasass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z zmiana postaci a mianowicie, moją główna postacia jest szturmowiec ale gdy chce zmienic na medyka pojawia sie ekran ładowania a po załadowaniu jest dalej szturmowiec z wyposarzeniem szturmowca. gdy chce kliknac jeszcze raz na medyka pokazuje ze jest własnie włączony a gdy chce zacząc gre pisze ze nie moge użyc wyposarzenia dla szturmowca na medyku co jest?

jak by było nie zrozumiałe moge dodac screeny.

@edit 

dodam ze snajper i mechanik działają. a gdy spróbuje zmienic z mechanika na medyka to samo co wyżej. medyk podobno jest ale wyposażenie  i ubiór ma mechanika

Opublikowano

Jest to bug gry... Nie martw się dużo osób ma ten problem. Jeżeli zmieniasz postać to nie klikaj na nic myszką. Jeśli to nie pomaga to musisz próbować bez ustanku, włączać i wyłączać okienko z grą i przełączać się między postaciami. Przyznam, że jest to bardzo irytujący bug, ale mnie na razie się nie pojawia ;)

#Edit @Rocky. zawsze zna się na rzeczy :D

Opublikowano

Bug dosyc irytujacy...Jak kolea wyzej usunalem WebCache i tyle xD

Ale co tam kiedys czeba wrocic ,a ze na dziendobry jakies bugi po raz na rok wypuszczonej latce to na p4f nic ;)

Piteraskwiat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...