Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić takie triki na padzie?

djbudownik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy, który robi Depayem to McGeady spin - wykonujesz go przesuwając prawą gałkę w kierunku biegu a następnie w górę/dół - w przypadku tricku wykonanego przez niego, to jest prawy drążek w prawo a następnie prawy drążek w dół. Pamiętaj, żeby wykonywać to prawie że pod kątem prostym. :D

Drugi to zwykłe zamarkowanie z trickiem - wykonujesz to modyfikatorem + markowanie strzału.

OIE6isU.png

Opublikowano

Nadal nie wiem jak wykonać , ten drugi trik , ten pierwszy też jakoś dziwnie wychodzi , tak jakby w połowie :D 

Mógłbys mi to narysować w paincie ? :p 

AKTUALNY NICK : jacobW 

EMAAAA  :lenny:

Opublikowano

Odpal sobie arenę i próbuj... Ja tylko i wyłącznie uczyłem się na arenie, a teraz tylko doszkalałem się na meczu i wszystko wychodzi perfect... Jak będziesz na arenie to:

1. Pierwszy zwód, Prawy analog w górę a następnie w prawo/lewo.

2. Modyfikator + Strzał i szybko podanie...

Opublikowano

Ten, którym zmieniasz zawodnika.

Robie to i wychodzi tylko zwykły zamarkowany strzał :c 

Opublikowano

Trzymasz modyfikator + markowanie. Zawodnik musi mieć chyba przynajmniej 4* sztuczek.

Mam Ronaldo to wiesz :D 

Robie tak - Biegne , trzymam modyfikator daje markowanie i tylko markuje zwykły strzał nie to co na filmie zrobił Depay :p 

Opublikowano

Mam Ronaldo to wiesz :D

Robie tak - Biegne , trzymam modyfikator daje markowanie i tylko markuje zwykły strzał nie to co na filmie zrobił Depay :P

Jak chcesz, żeby ''przewinął'' piłkę między swoimi nogami to markowanie robisz dając lewą gałkę w bok podczas biegu.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...