Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

7590214032902281028980.png

Adres IP> EasyPlay.gomc.pl

Start> 2014-08-27 środa godzina 19:00.

Sloty: 80

Pluginy: autorskie, oraz z bukkit.pl

Autorskie pluginy:

- Rejestacja - autorski system rejestracji kont,

- Gildie - autorski system gildii,

- Tools - autorski mini Essentials,

- Drop - autorski system dropu

5529014032903791028980.png.

Administracja:

- XawierStudio

- Nitexx3.

Screeny:

- Kolorystyka zrobiona przez XawierStudio.

9202514089049541206275.png

7476114089049541206275.png

Opublikowano

czesc, już w środe startujemy i mamy nadzieje ze bedzie was dużo, mam dla was screenshot'a dropu:

86140307007005495472.png

@% diamentow moze sie zmienic oraz szmaragdow!

Opublikowano

Oj to nie sa zadne tirexy i inne gowna, posiadamy gildie od kamcia razem z toolsami i logowaniem premium, dodatkowo nowe craftingi, bossy gianty, boss Walkiria i inne nowosci które zobaczycie kiedy wejdziecie na serwer : -)

Opublikowano

Nie polecam, gunwa Xawiera. Typek nie zna się na skryptach a co dopiero na tworzeniu servera. Nie polecam, upadnie i nie wypali.

nic o mnie nie wiesz wiec sie nie wyrazaj na ten temat, co do tych skryptow to nie masz zadnej racji bo je umiem pisac : - )

Nie polecam, kolejne gunwo z gildiami Tirexa.

widze ze w kazdym temacie tak piszesz i zmieniasz zdanie wiec mam na Ciebie wywalone. "administrator na serwerach mc" - juz to widze, twoje komentarze i posty sa zalosne.Im wiecej hejtow tym wieksza sława <3

@i jak mozesz nie polecac skoro nawet nie grales? XDDD

Opublikowano

Jedna nowość i to ważna, nether będzie zamknięty lecz mamy alternatywe na to, sami zobaczcie  :)

Główna waluta na serwerze to emeraldy i właśnie gdy mamy np 32 emeraldy w ekwipunku to nam odrazu daje efekt np: strength na 2 minuty.

30560171437407980685.png

Opublikowano

zapowiada się ciekawie, bardzo estetycznie wygląda ten /crafting, dodajcie jeszcze jakieś screeny z serwera ;-]

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

zapowiada się ciekawie, bardzo estetycznie wygląda ten /crafting, dodajcie jeszcze jakieś screeny z serwera ;-]

okey już sie robi  :)

93481355718131293680.png 

76254885792267347540.png

więcej ssów bedzie pozniej bo nasz budowniczy dopiero buduje : - )

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref - za autora ponieważ nie może wejść a jestem w prezentacji jako Wlasciciel : - )

Opublikowano

No nieźle nitexx nowy serwer czyli nowe stanowisko dla mnie :>.

Było mi zlecić reklamę zobacz jaką odwaliłem dla Zity.

+ Użyłeś moich napisów z Farmcraft'a czy tam

innego mojego serwera :D

Opublikowano

Serwer z ownserver = laggi, "Pluginy: autorskie, oraz z bukkit.pl" No chyba all skripty ;) "Autorskie pluginy" zobaczymy na starcie ^^.

Opublikowano

Serwer z ownserver = laggi, "Pluginy: autorskie, oraz z bukkit.pl" No chyba all skripty ;) "Autorskie pluginy" zobaczymy na starcie ^^.

z chęcią moge dać ssa autorskich pluginów : - )

Opublikowano

@XawierStudio Gildie Kamcia ? Jak ja tu widze gildie MyGuilds bez obrazy ale chyba troche robisz ludzi w ch***a chyba ze sie myle i jednak sa to jego gildie ;o
PS:Nie polecam ownserver bo maja kijowe firewalle testowalem na swoim serwerze tam chyba za 200zl kupionym cos takiego i serwer sie offal ;x.

Opublikowano

@XawierStudio Gildie Kamcia ? Jak ja tu widze gildie MyGuilds bez obrazy ale chyba troche robisz ludzi w ch***a chyba ze sie myle i jednak sa to jego gildie ;o

PS:Nie polecam ownserver bo maja kijowe firewalle testowalem na swoim serwerze tam chyba za 200zl kupionym cos takiego i serwer sie offal ;x.

tak gildie Kamcia, prosze bardzo:

06529253151470992057.png

Jak serwer wystartuje i zbierzemy troche pięniedzy z vipów to przeniesiemy na inny hosting z większym ramem i slotami  :)

Opublikowano

za 17 minut start, wprowadziliśmy bardzo duże nowości które umilą wam rozgrywkę. TAK WIĘC ZAPRASZAMY O 19:00!

Opublikowano

Pozwolę sobie dodać opinie...

Na start:

Bug z itemkami:

1bhjr3.jpg

Już ludzie się chwalą, że mają enchant, no epic..

Ale teraz coś śmieszniejszego:

pl0rmj.jpg

Jak to Xavier mówił, nie mają skryptów, essentials również w skrypcie..

Pozdrawiam, nie polecam :)

Opublikowano

Pozwolę sobie dodać opinie...

Na start:

Bug z itemkami:

1bhjr3.jpg

Już ludzie się chwalą, że mają enchant, no epic..

Ale teraz coś śmieszniejszego:

pl0rmj.jpg

Jak to Xavier mówił, nie mają skryptów, essentials również w skrypcie..

Pozdrawiam, nie polecam :)

nigdzie nie pisalem ze nie mamy skryptow, i zadnego essentialsa w skrypcie: /kastircore 

@ co do tej trzciny jest to specjalnie zrobione : p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...