Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić gmoda na allegro?

Radek123x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od niedawna jestem posiadaczem steam i wpadła mi w oko gra garry's mod. Mam zamiar kupić ją na allegro ale tutaj pytanie. Czy osoba sprzedająca może mnie oszukać?

Jeśli zły dział to przepraszam.

Opublikowano

Jest taka możliwość że sprzedawca cie oszuka lecz szansa jest dość znikoma, jak dobrze wybierzesz to nikt cie nie oszuka, zawsze spoglądaj na treść oferty i na inne sprzedaże tego sprzedającego. Jeżeli cie oszuka możesz zawsze to zgłosić na policje lecz od jakiejś tam kwoty.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Przy okazji oni z chęcią Ci sprzedadzą bo zarobią na tym :P Kupują gdy jest promocja 2$ (normalnie 8$) i sprzedają innym pózniej za 20zł (4$).

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Zalecam kupno na G2A. Tanio, szybko o są zniżki :)

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem za coś koło 20zł na allegro i mam, ale oczywiście możesz też trafić na nieuczciwego sprzedawcę. 

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Polecam kupno Garry's Moda na wyprzedaży za 2 euro 8zł można mieć już fajną gierkę :D Ale można też kupić na G2A sam kupowałem gry na g2a lepsze niż allegro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...