Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura] Kubek122

Kubek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1373291180-U247153.png

Tematyka: MotoGP
Wysokość: Dostosowana do forum (Dla osób które nie wiedzą 200 pikseli)
Szerokość: Dostosowana do forum (Dla osób które nie wiedzą 800 pikseli)
Kolorystyka: Odpowiadająca grafikowi, jestem otwarty na propozycje :)
Dodatkowe informacje od zlecającego: Chciałbym żeby na sygnie był napis "Wrogowie na Torze, Przyjaciele poza nim" oraz mój nick.
Materiały do wykorzystania:

16875140890462196186.jpg

Wynagrodzenie: 100 Like (codziennie po 10)

Opublikowano

kubek napisałeś "dostosowana do forum" nie chciało ci się nawet określić jakiego forum. Założyłem więc, że przypasowałeś wstępny obrazek do jakiegoś forum i na tej podstawie dałeś go tutaj w tych wymiarach. Jeśli chcesz, żeby coś było zrobione pod twoją wizję - postaraj się określić jak najwięcej szczegółów. Osoby tworzące grafiki NIE są jasnowidzami. Pisząc "szczegóły" mam na myśli konkretne wymiary w skali liczbowej także.

Napisałeś też, że jesteś "otwarty na propozycje", a w momencie kiedy coś otrzymałeś to piszesz "to mi jednak nie odpowiada". Ciężko wstrzelić się w takim razie w twój bardzo skonkretyzowany wymóg jakim jest to "otwarty na propozycje".

Nie bój się edytować tematu, popraw, dodaj szczegóły, a innym będzie znacznie łatwiej coś stworzyć. Możesz podać jakie przykładowe prace cię gilają.

Pozdrawiam,

Breekeeper

War... War never changes...

Opublikowano

kubek napisałeś "dostosowana do forum" nie chciało ci się nawet określić jakiego forum. Założyłem więc, że przypasowałeś wstępny obrazek do jakiegoś forum i na tej podstawie dałeś go tutaj w tych wymiarach. Jeśli chcesz, żeby coś było zrobione pod twoją wizję - postaraj się określić jak najwięcej szczegółów. Osoby tworzące grafiki NIE są jasnowidzami. Pisząc "szczegóły" mam na myśli konkretne wymiary w skali liczbowej także.

Napisałeś też, że jesteś "otwarty na propozycje", a w momencie kiedy coś otrzymałeś to piszesz "to mi jednak nie odpowiada". Ciężko wstrzelić się w takim razie w twój bardzo skonkretyzowany wymóg jakim jest to "otwarty na propozycje".

Nie bój się edytować tematu, popraw, dodaj szczegóły, a innym będzie znacznie łatwiej coś stworzyć. Możesz podać jakie przykładowe prace cię gilają.

Pozdrawiam,

Breekeeper

Szanowny Panie @Beekeeper , jeśli by chodziło mi o syngature na inne forum to bym tutaj nie pisał tylko na innym forum- to jest chyba oczywiste. Wymiary to 800 x 200 pikseli, które są dopasowane do forum. Tutaj trzeba troszku pomyśleć, jak widać nie wszystkich na to stać. Jako grafik trzeba mieć trochę pomysłowości, twórczości i wiele innych. Tak jestem otwarty na propozycje które odpowiadają wymogom tego właśnie forum.

Opublikowano

kubku. cytując "Tutaj trzeba troszku pomyśleć, jak widać nie wszystkich na to stać." przypisuję to określenie dokładnie twojej osobie. Fakt, że wystawiasz zlecenie w którym obiecujesz limit lajków nie stawia cię na piedestale niczym jakiegoś zblazowanego bogacza, który skinieniem ręki skazuje grafika na sukces bądź porażkę. Jak już wcześniej wspomniałem, z premedytacją dałem takie, a nie inne wymiary, bo tobie nie chciało się "troszku pomyśleć" i wstawić adekwatnych wymiarów sygnatury. Zresztą z tego co widzę to połowa zlecających ma podobnie ambiwalentne podejście do tematu. Szkoda, że słowa "obojętnie", "niewiem", "grafik wie", "domyślnie", "do gier" mają wg niektórych większą wartość merytoryczną, niż dokładne przekazanie wizji tego, czego się oczekuje.

pozdrawiam,

Beekeeper

P.S.

Cieszy mnie fakt, że w swoim ostatnim wpisie podałeś przynajmniej wymiary, jakich oczekujesz :)

War... War never changes...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...