Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vella łańcuchy czy twin swordy ?

eXoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka gram w Vindictusa dość długo i zawsze starałem sobie radzić sam ale z tym nie daje sobie rady wiec pytam was. A dokładnie to nie potrafię się zdecydować czym zagrać jest to trudny wybór ponieważ z tego co wiem łańcuchy mają większy dmg ale za to twin swordy są szybsze i tutaj leży problem :D

Opublikowano

Skoro grasz sam to lepiej grać łańcuchami. Dobry dmg, dość daleki zasięg, łatwo unika ataków, a co za tym idzie bardzo łatwo robi się dungi. 

Opublikowano

Wybór należy do Ciebie. Łańcuchy - atak z daleka, lepszy DPS. A miecze lepsze uniki i kontry :)

| Vindictus |

|Inmasorian

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem łańcuchy zaskakuje mnie na jaką one potrafią odległość zadawać obrażenia, w zasadzie jeśli dobrze opanujesz tą postać to prawie każdego danga możesz ukończyć prawie bez draśnięcia,  więc z całego serca polecam :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Vella jak ją ogarnąłem w sumie jest łatwa z twin swordami jak i z łańcuchami. Dmg może być nawet porównywalne. Tylko, że łańcuchy mają o tyle łatwo, że bijemy nimi z dystansu. A twin swordy wystarczy uzywac tylko shift ppm i kontratak i takim sposobem jestes caly czas w ruchu, robisz nawet niezłe dmg i łatwo unikasz ataki. Dla mnie zawsze twin swordy dawały więcej zabawy a łańcuchy były po prostu łatwe do ogarnięcia i mocne z coolingiem czy jak to sie nazywało :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Vella, moja 1 postać :) Nie pamiętam dokładnie początków, ale z czasem aż takiej wielkiej różnicy mi to nie robiło. 1 mapkę przechodziłem z łańcuchami, drugą z mieczami :D... to i to dawało mi tyle samo radochy xD

Opublikowano

Polecam łańcuchy jednakże z racji 2rdzeniowego PCta i 2 GB ramu , musiałem na Twiny sie przerzucić, ale też jest dobrze :) 

Twiny fajne kontry mają 

ale chainy są super bo DMG jest duży a podchodzić nie musisz

43242342423.jpg]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...