Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamescome kody kiedy dostane nagrody?

TrakerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

A to działa na jakiej zasadzie? Że jeden kod 1 tura? I Tura, że ileś tam osób dostanie te nagrody czy do tego dnia wszyscy dostaną np. Skina do Kayle i Warda riota i w 2 turze cos innego ?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Nikt może nic nie dostać bo specjalnie do cebul napisano, że jak użyjesz zmyślonego kodu to on nie zadziała pomimo tego, że będzie napis że kod przyjęty.

Opublikowano

Nikt może nic nie dostać bo specjalnie do cebul napisano, że jak użyjesz zmyślonego kodu to on nie zadziała pomimo tego, że będzie napis że kod przyjęty.

A jeśli trafiłem kod z tematu na mpc ? 

Bywalec
Opublikowano

A myślisz, że na mpc trafiłeś na niewykorzystany kod z gamescomu?

Opublikowano

Jeśli nie dostałeś nieużytego kodu od kogoś, kto był na gamescomie to wtedy masz szansę.

Opublikowano

Ja mam od kogoś kto był na gamescomie :)

@topic Wie ktoś ? 

A to działa na jakiej zasadzie? Że jeden kod 1 tura? I Tura, że ileś tam osób dostanie te nagrody czy do tego dnia wszyscy dostaną np. Skina do Kayle i Warda riota i w 2 turze cos innego ?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...