Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gorhic 3 miasto faring

Cygan665

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem w miescie faring robie po stronie Orkow i wykonalem juz wszystkie misje mam 1 Zamek w Faring i nie wiem jak to wykonac ... a pozatym nie mam zadnych misji juz do wykonania a brakuje mi 26pkt reputacji aby sie dostac do kana moglby mi ktos pomoc ?

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

Zamek w Faring to jest takie bardziej śmieciowe zadanie. I bez niech możesz do zamku wejść. :P

By je zaliczyć musisz:

1. Zostać mistrzem tej małej areny w Faring (nie tej w zamku, tylko tej małej w miasteczku) i powiedzieć o tym orkowi, który stoi niedaleko myśliwych w okolicach gospody w mieście.

2. Wykonać zadanie na przyniesienie Nordmarskiej Starki dla orka, który stoi przed przejściem do Nordmaru (chyba 2 czy 3 butelki).

3. W drodze do zamku napotkasz orka. Jemu masz przyjeść zdaje się 25 skór wilków zwykłych.

Jak wykonasz wszystkie 3 to zagadaj do tego orka z 3 punktu i on Ci powie, że zdobyłeś szacunek orków w miasteczku i zadanie się zaliczy.

Wybacz, ale nie pamiętam imion orków. :D

Co do reputacji dla orków to bez niszczenia obozów buntowników się nie obejdzie. Trzeba też wykonać kilka zadań dla danego dowódcy orkowego w mieście. One też się związane z tępieniem rebelii. :P 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...