Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z uruchomieniem laptopa

kamce24

Pytanie

Opublikowano

Witam mam oto taki problem z laptopem. W piątek rano go używałem go od godziny 8:00-10:00 , został normalnie wyłączony , o godzinie 12:00 nie chciał się uruchomić to znaczy migała ikonka od przycisku caps Lock i świeciła się ikonka od wi-fi . Laptop leżał do godziny 20:30 gdzie postanowiłem go uruchomić i się udało , następny dzień chodził bez zarzutu lecz w niedziele rano ( dzisiaj ) znowu miga caps lock i nie włącza się , co się z nim dzieje ? Dzisiaj jak i wtedy nie wyświetlał się na zewnętrznym monitorze.

Posiadam tego laptopa http://www.swiat-laptopow.pl/hp-pavilion-sleekbook-15-b005ej-15-6-i5-3317u-1-7ghz-8gb-750gb-nvidia-geforce-gt-630m-windows-8-pl-c6k92ear.html?remember

1390144171-U592769.png

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne słaby sprzęt... Niechce wpływać jakie ty tam masz części pewnie za 50zł (rozumiem ze nie każdego stać na kompa za 3000k) ale dokup mu może lepsze części bo teraz to ci się spalił.

nie wiem co piłeś człowieku ale większych bezsensów nie słyszałem dawno w opisie uszkodzonego LAPTOPA 

wcale nie musi być uszkodzony, nowsze laptopy mogą mieć nawet zabezpieczenia dysku czy płyty głównej przed przeciążeniem i tylko rozkręcenie laptopa odblokuje go, czyli w jego przypadku serwis

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Widocznie się zepsuł albo zablokował, jak nowy to raczej serwis tylko pomoże

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Zapewne słaby sprzęt... Niechce wpływać jakie ty tam masz części pewnie za 50zł (rozumiem ze nie każdego stać na kompa za 3000k) ale dokup mu może lepsze części bo teraz to ci się spalił.

Opublikowano

Większego idioty jescze nie widzialem

Dzieki RobeM jutro go wyślę do serwisu.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...