Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o datę premiery GTA V na PC

xazerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy wyjdzie gta v na pc?

Już można kupić wersje przedpremierową, ale martwie się, że wyjdzie dopiero w listopadzie.

Niektórzy mówią też, że wyjdzie we wrześniu.

Opublikowano

Rockstar powiedział, że planuje wydać w  listopadzie, tego roku. Ale mogą się spóźnić, w co wątpie. ;)

Opublikowano

@TheQuarK

Oficjalnie Rockstar powiadomił, że gra zostanie wydana na jesień tego roku. Nieoficjalnie wiadomo, że wydanie gry planowane jest na 14 listopada, to póki co jedyna znana data. Datę znamy stąd, bo wiele sklepów w pre-orderach zamieściło informacje, że tego dnia nastąpi wysyłka gry. Na tę chwilę można sobie spekulować, może to być 14 listopad a może być i grudzień. W każdym razie na wrzesień/ początek października raczej nie ma co liczyć (rockstar rozpocząłby już swoją reklamę). Moim zdaniem ten 14 listopad ma sens i jeżeli nie będzie żadnych opóźnień (a nie powinno być, mieli masę czasu na przeniesienie tej gry) to właśnie w ten dzień nastąpi premiera.

Cytując z pewnego portalu:

Może też być przypadkową datą, dodaną przez sklep na stronie internetowej. Trzeba jednak zauważyć, że po pierwsze pasuje do zapowiedzi jesiennej premiery, a po drugie 14 listopada wypada w piątek, a więc sprzedaż ruszyłaby tuż przed weekendem. Ponadto termin ten daje grze sześć tygodni do Świąt Bożego Narodzenia, a więc ta miałaby sporo czasu na to aby w czasie największej gorączki zakupów w roku, sprzedać się w odpowiednio dużej liczbie kopii. Przedświąteczne tygodnie to zwiększony popyt, a więc uruchomienie wtedy sprzedaży bardzo oczekiwanej gry wydaje się być dla Rockstara idealnym rozwiązaniem. Od tej strony wszystko wydaje się pasować.
Opublikowano

Zastanawiam się, bo pieniądze się nie lubią mnie trzymać... A teraz właśnie jestem przy kasie.

A co myślicie o tym Skyrim online?

Opublikowano

No przecież pisze, że pre-order...

Edit:

Teraz myślę, że wyjdzie we wrześniu, ponieważ rok temu było to samo, a oficjalna zapowiedź wyszła 29 sierpnia.

Opublikowano

Ja osobiście obstawiam na listopad, tak jak większość osób, z takich powodów jak to, że redaktorzy na wielu oficjalnych forach internetowych (nie związanych z R☆)  rozgłośniły datę 7 bądź 14 listopada teraźniejszego roku.

Według oferty, która pojawiła się w sklepie GameSeek, GTA V, czyli jedna z najbardziej oczekiwanych gier na PC oraz konsole nowej generacji, ukaże się 7 listopada.

Rockstar nadal nie podał oficjalnej daty premiery najnowszej odsłony Grand Theft Auto, jednak coraz częściej możemy spotkać się z niepotwierdzonymi informacjami, że gra ukaże się na początku listopada tego roku. W ubiegłym tygodniu w sklepie Coolshop pojawiła się oferta sugerująca, że GTA V w wersji na PC, PlayStation 4 i Xboksa One ukaże się 14 listopada. Natomiast w sklepie GameSeek spotkamy się z informacją, że premiera gry przewidziana jest na 7 listopada tego roku. Niestety obie daty nie zostały potwierdzone przez Rockstar Games, ale istnieje duże prawdopodobieństwo, że już na początku listopada, w GTA V będziemy mogli zagrać na komputerach oraz konsolach nowej generacji.
Opublikowano

Racja sam niecierpliwe czekam na GTA V na komputer :) Na ps3 już mam ale to dla mnie za mało  :P Standardowo zapewne wyjdzie w listopadzie tak jak większość części GTA :)

73046579344112236771.jpeg

Opublikowano

A wersja na ps3? Zapowiedziana w sierpniu a wyszła we wrześniu.

No masz rację, a co mają inne części z serii do GTA V? Może wyjść w listopadzie a może w grudniu. R☆ nie wyjawił oficjalnie daty premiery więc możemy tylko przypuszczać, ale nie być 1oo% pewni.

Opublikowano

A wersja na ps3? Zapowiedziana w sierpniu a wyszła we wrześniu.

No i może być tak samo z wersją na PC. Nic nie wiadomo...Ja tak myślę, że wyjdzie miesiąc po ich ''zapowiedziach'', czyli jak ma wyjść w listopadzie/grudniu, to pewnie wyjdzie jakoś na początku nowego roku.

Opublikowano

czytałem gdzieś wzmiankę że może wyjść w marcu przyszłego roku...

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...